Follow us

12 celebrities δίνουν ιδέες για τα χτενίσματα της άνοιξης!

Τα σωστά καρέ, οι νέες μύτες, οι αφέλειες και τα μαλλιά στο ύψος των ώμων! 4 στυλ, 12 διαφορετικές ιδέες για κάθε πρόσωπο με τις πιο hot συμβουλές!

12 celebrities δίνουν ιδέες για τα χτενίσματα της άνοιξης!

Είναι λαμπερά, εντυπωσιακά και glamorous! Αυτά είναι τα καλύτερα haircuts των επωνύμων, τα οποία σου παρουσιάζουμε!

Τα σωστά καρέ, οι νέες μύτες, οι αφέλειες και τα μαλλιά στο ύψος των ώμων! 4 στυλ, 12 διαφορετικές ιδέες για κάθε πρόσωπο με τις πιο hot συμβουλές από την Beauty Editor του περιοδικού Celebrity!
[gallery ids="55291,55292,55294,55296,55297,55298,55300,55301,55302,55303,55304,55305,55306,55308,55309,55310"]

ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΝΤΑΜΑΣ: Το λες σέξι; Ναι! Το βρίσκεις σοφιστικέ; Σίγουρα! Θεωρείς ότι είναι cool χωρίς να χρειάζεται να κάνεις την παραμικρή προσπάθεια; Οπωσδήποτε. Το καρέ είναι ένα από τα ομορφότερα κουρέματα και ασφαλής επιλογή για όλες τις ηλικίες.

Arizona Muse Στη διάρκεια μιας φωτογράφησης αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και ιδού το φρέσκο αποτέλεσμα: απέκτησε ένα καρέ με μήκος έως το πιγούνι, μακριές αφέλειες που φτάνουν μέχρι τις βλεφαρίδες και πολλές μύτες που ξεκινούν από το ύψος των αυτιών.

Cameron Diaz Το κούρεμα της είναι ιδανικό για στρογγυλά πρόσωπα και αναδεικνύεται τέλεια σε ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Για να δώσεις περισσότερο όγκο στις ρίζες, χρησιμοποίησε λίγο σπρέι όσο ακόμα είναι νωπά και στέγνωσε με το κεφάλι προς τα κάτω.

Ali Larter: Ένα πιο μακρύ καρέ με μύτες που ξεκινούν στο ύψος που είναι το πιγούνι. Το συγκεκριμένο look παραπέμπει στα μαλλιά που έχουμε συνήθως μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Δημιούργησε το και εσύ εύκολα με λίγο αφρό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΩΜΟΥ: Ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ είναι ιδανική επιλογή για όλα τα σχήματα προσώπου. Ευκολοφόρετο λοιπόν και ταυτόχρονα εντυπωσιακό έχει αρχίσει ήδη να «φοριέται» πολύ στο Χόλιγουντ.

Julianne Hough: Έχει μακριά φράντζα που φτάνει έως τα ζυγωματικά, ενώ το μήκος των μαλλιών έρχεται ακριβώς μέχρι τους ώμους. Για να δημιουργήσεις τον ελαφρύ κυματισμό χρησιμοποίησε το σίδερο για μπούκλες και μετά άνοιξε τες με τα δάχτυλά σου.

Selena Gomez και Hayden Panettiere: Το μήκος των μαλλιών τους είναι πιο μακρύ. Και οι δύο προτιμούν τη χωρίστρα στη μέση, ενώ οι άκρες της Selena είναι πιο «απότομα» κομμένες.

Selena Gomez και Hayden Panettiere: Το μήκος των μαλλιών τους είναι πιο μακρύ. Και οι δύο προτιμούν τη χωρίστρα στη μέση, ενώ οι άκρες της Selena είναι πιο «απότομα» κομμένες.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΥΤΕΣ: Μέχρι πρότινος όταν μιλούσαμε για ένα κούρεμα με layers εννοούσαμε ότι τα μαλλιά είναι μακριά πίσω, ενώ μπροστά το μήκος αρχίζει να κονταίνει από το σαγόνι και κάτω. Οι επώνυμες λοιπόν μας δείχνουν τις νέες και πιο όμορφες μύτες.

Camilla Belle: Πλούσια, υγιή και λαμπερά τα μαλλιά της, με διακριτικές και λεπτές μύτες που ξεκινούν από το ύψος του πιγουνιού. Οι ελαφροί κυματισμοί δίνουν όγκο και κίνηση στο χτένισμα και μπορείς να τους πετύχεις εύκολα με μια στρογγυλή βούρτσα.

Rachel Bilson: Έχει ελάχιστες μύτες οι οποίες ξεκινούν από τους ώμους και οι οποίες δίνουν στο χτένισμά της περισσότερο όγκο και κίνηση. Αυτό το κούρεμα είναι τέλειο είτε έχει τα μαλλιά της ίσια είτε σγουρά.

Olivia Palermo: Με μια πρώτη ματιά νομίζεις ότι τα μαλλιά της έχουν ενιαίο μήκος, αυτό όμως δεν ισχύει, αφού ο κομμωτής της στις άκρες έχει δώσει διάφορα μήκη.

ΑΦΕΛΕΙΕΣ: Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το look σου όταν έχεις μακριά μαλλιά είναι ένας. Στις μέρες μας έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αξία και για έναν ακόμα λόγο: χάρη σε αυτές μπορείς να τονίσεις με τον πιο γοητευτικό τρόπο τα μάτια σου.

Taylor Swift: Αρκετά μακρύ με μύτες οι οποίες ξεκινούν από το πιγούνι για να μη δείχνουν τα μακριά μαλλιά «βαριά». Tip: Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου να ξεκινάς από τις αφέλειες. Το απαραίτητο εργαλείο είναι μια στρογγυλή βούρτσα.

Jennifer Garner: Είναι πιο χαλαρές και απαλές και μπορούν άνετα να μεταμορφωθούν σε φράντζα. Για να μην χάνουν πάντως κανέναν πόντο από τη γοητεία τους, υποπτευόμαστε ότι η γνωστή ηθοποιός πρέπει να τις περιποιείται κάθε εβδομάδα.

Lea Mitchele: Οι υπέροχες αφέλειές της που φτάνουν έως τα φρύδια συνδυάζονται μοναδικά με τα μακριά μαλλιά της που έχουν μύτες οι οποίες ξεκινούν από το πιγούνι και κάτω. Και να μην μιλήσουμε για το χρώμα, το οποίο ζηλεύουμε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ