Follow us

Οι 20 ιδανικές αποχρώσεις για ξανθά και καστανά μαλλιά για το καλοκαίρι

Πάρε ιδέες από τις celebrities και διάλεξε την δική σου ιδανική απόχρωση μαλλιών

18+1 ιδανικές αποχρώσεις ξανθού και καστανού εν όψει καλοκαιριού

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου εν όψει καλοκαιριού; Ψάχνεις την ιδανική απόχρωση; Πριν αποφασίσεις πώς θα βάψεις τα μαλλιά σου, δες τις καλύτερες αποχρώσεις για το καλοκαίρι 2014

Η Miss Bloom δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό χρωμάτων μέσα από τις επιλογές των celebrities. Βασική προυπόθεση να μην το κάνεις μόνη σου, αλλά να ζητήσεις την βοήθεια του hair stylist σου, και να έχεις πάντα κατά νου τις βασικές οδηγίες/Ευαγγέλιο για κάθε εποχή και γούστο, από τον official colorist της Garnier, Νικόλα Βιλλιώτη, τις οποίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.


[gallery ids="77691,77692,77694,77695,77696,77698,77699,77700,77701,77702,77703,77705,77706,77707,77708,77709,77710,77711,77712,77713"]

Η Δούκισσα υποστηρίζει εδώ και αρκετό καιρό το ανοιχτό ξανθό ντορέ, που φωτίζει την λευκή επιδερμίδα της και της δίνει φως και λάμψη.

Η Ναταλία Γερμανού αντιπροσωπεύει το medium blonde, το οποίο «διανθίζεται» με φωτεινά ξανοίγματα περιμετρικά του προσώπου, για ένα σούπερ αποτέλεσμα.

Το απόλυτο supermodel δε θα μπορούσε να μην έχει τα πιο όμορφα μαλλιά, με τον πιο όμορφο συνδυασμό ψυχρών και ζεστών αποχρώσεων, το πιο επιτυχημένο μπαλαγιάζ και τα πιο διακριτικά highlights.

Κρατώντας τη φυσική της βάση, η Jessica Alba έχει κάνει πολλές ανοιχτόχρωμες αντάυγειες που ωστόσο δεν έχουν αλλοιώσει το αμιγώς καστανό της χρώμα.

H Kim Kardashian μπήκε σε «καστανά» χώματα με ένα medium brown. Ωστόσο, από την μετάβαση του ξανθού έχουν απομείνει ανοιχτά highlights που δίνουν φυσικότητα στο look.

Η Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε το medium blonde, ενώ τώρα που το καρέ έχει αποκτήσει μεγαλύτερο μήκος το ξανθό διανθίστηκε με φυσικές ξανοιγμένες άκρες.

Η Έλλη Κοκκίνου ακολουθεί την τάση του bronde (brown+blonde) σύμφωνα με την οποία η διαβάθμιση από το μελί στο καφέ γίνεται με ομαλό τρόπο, μιμούμενη την φυσικότητα του χρώματος. Η τάση αποτελεί εξέλιξη του ombre χωρίς όμως τις έντονες διαφορές χρωμάτων.

Η Ελεονώρα Μελέτη υπέκυψε σε μια ζεστή ανοιχτή απόχρωση του ξανθού, κάνοντας μια δυναμική αλλαγή από τις ψυχρές στις ζεστές αποχρώσεις.

Το απόλυτο χρυσό-ξανθό έχει ταυτιστεί πλέον με την Ελένη Μενεγάκη, που κανείς δεν μπορεί να την φανταστεί με άλλο χρώμα παρά με αυτό το θεϊκό ξανθό!

Κρατώντας την φυσική της βάση, η Μαρία Μενούνος ξεχωρίζει μέσα από τις καφέ χάλκινες αποχρώσεις της, που κλέβουν την παράσταση μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Μπορεί να φαίνεται μονότονο, ωστόσο το καστανό της Catherine Middleton είναι πλέον statement και έχει ταυτιστεί άρρηκτα με την ίδια, δίνοντάς της χαρακτήρα.

Διατηρεί χωρίς παρεκκλίσεις το φυσικό της χρώμα, τονίζοντας το στεφάνι της με μελί highlights. Ωστόσο, δεν έχει ξεφύγει ποτέ από τον καστανό χαρακτήρα της και γι' αυτό ξεχωρίζει.

Οι ζεστές αποχρώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου της ταιριάζουν απόλυτα ενώ την απαραίτητη λάμψη δίνει το μπαλαγιάζ σε όλο το στεφάνι.

Η Shakira επέλεξε ένα πολύ ανοιχτό ντορέ ξανθό με ψυχρά τελειώματα, που ωστόσο προσδίδουν την φυσικότητα που προσφέρει ο συνδυασμός των ψυχρών και ζεστών αποχρώσεων.

Το απόλυτο ανοιχτό ξανθό με highlights είναι η επιλογή της Φαίης Σκορδά, και ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο αντιπροσωπευτική καστανή, έχοντας δώσει φως στα μαλλιά της με την τάση του painting, δηλαδή μικρές διαβαθμίσεις του καστανού που σταδιακά ανοίγει.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει βρει το «δικό της ξανθό» μέσα από την τεράστια γκάμα χρωμάτων της Color Sensation της Garnier. Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και αποκλειστικό βίντεο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει φωτίσει το καστανό της χρώμα με καφέ-μελί ανταύγειες, διατηρώντας την φυσική της βάση.

Την ζεστή medium brown απόχρωση έχει επιλέξει η Δέσποινα Βανδή, μην τολμώντας ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Για το τέλος αφήσαμε μια ιδανική version του καστανού, αυτό της Κάτιας Ζυγούλη, το οποίο έχει φωτιστεί ιδανικά με μελί ανταύγειες, χρώμα που μπορούν να επιλέξουν όλες οι Ελληνίδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ