Follow us

H αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα

Η Angelina Jolie την εφάρμοσε στο κόκκινο χαλί. Εσύ, πώς θα πετύχεις το ιδανικό ponytail;

Μην το σκέφτεσαι πολύ! H αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα...

Η Angelina Jolie την εφάρμοσε στο κόκκινο χαλί. Εσύ, πώς θα πετύχεις το ιδανικό ponytail;

Η αλογοουρά, ή αλλιώς ponytail, θα μπορούσε με άλλα λόγια να ονομαστεί το «παρεξηγημένο χτένισμα». Γιατί; Επειδή, ως επί το πλείστον, το θεωρούμε πολύ πρόχειρο, πολύ απλό και το εφαρμόζουμε όταν απλά δεν έχουμε έμπνευση, όταν δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε ή όταν απλά βαριόμαστε.

Όμως, αν όλα τα παραπάνω δεν συνέβαιναν, η αλογοουρά θα μπορούσε άνετα να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των «Πιο Σέξι Χτενισμάτων», καθώς έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει το πρόσωπο, να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, να δίνει έμφαση στην πίσω πλευρά (άρα περισσότερο μυστήριο) και να συνδυάζει την απλότητα με τον μινιμαλισμό και την κομψότητα.

Καταφέραμε να σου αλλάξουμε γνώμη; Αν όχι, τότε ίσως το κάνει για εμάς η Angelina Jolie, η οποία έχει κερδίσει επάξια μια θέση με τις πιο καλοντυμένες τα τελευταία χρόνια, συνηθίζοντάς μας σε λιτές αλλά εντυπωσιακές εμφανίσεις που ταιριάζουν στο χαρακτήρα, το στυλ και τον σωματότυπό της.

Η διάσημη ηθοποιός, λοιπόν, επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent» να συνοδεύσει την μαύρη δερμάτινη τουαλέτα της με το χτένισμα που εμείς σνομπάρουμε κατά συρροήν, την αλογοουρά.

H αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα

Με αυτή την επιλογή πέτυχε να δώσει μια πιο ανέμελη και cool διάθεση στην εμφάνισή της, η οποία με άλλο χτένισμα ίσως να γινόταν βαριά και πολύ επίσημη.

H αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα - εικόνα 2

Πώς να πετύχεις την ιδανική αλογοουρά;

  • Λούσε τα μαλλιά σου αναμειγνύοντας το σαμπουάν με το λάδι Gliss 6 Miracles Oil Essence, που θα προσφέρει αντοχή στο φριζάρισμα και θα κάνει τα μαλλιά λιγότερα εύθραυστα, πιο απαλά και υγιή.

H αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα - εικόνα 3

  • Ταμπόναρε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα για να απομακρύνεις τα υγρά και στέγνωσέ τα ελαφρώς με το πιστολάκι.

  • Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και με μια χοντρή βούρτσα και το πιστολάκι ίσιωνε τες, χωρίς να τις καις.

  • Πιάσε τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος με ένα λαστιχάκι, χωρίς να δώσεις περαιτέρω όγκο.

  • Πάρε μια μικρή τούφα από την αλογοουρά, τύλιξέ την στην βάση της αλογοουράς, για να κρύψεις το κοκκαλάκι και στερέωσέ την με ένα κοκκαλάκι.

MissBloom Tip: Για να κάνεις το χτένισμα πιο βραδινό, χρησιμοποίησε ένα χοντρό ψαλίδι και κάνε 2 μεγάλες μπούκλες στις άκρες των μαλλιών σου και πέτυχε έτσι ένα κομψό αποτέλεσμα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ