Follow us

Η Lauren Conrad ενέδωσε στο lob!

Αναρωτιέσαι τι είναι το lob; Μάθε τα όλα εδώ!

Η Lauren Conrad ενέδωσε στο lob!

Η Lauren Conrad αποτελεί ένα ακόμα θύμα του lob.

Long bob = lob. Η τάση του lob, του πιο μακρύ καρέ, σε άλλα λόγια, αποτελεί το hot trend της σεζόν στα μαλλιά με ολοένα και περισσότερες celebrities να μπλέκονται στα δίχτυα του.

Και εκεί που λες, στην προσπάθεια σου να εξηγήσεις ετούτη την επέλαση, ότι οι μισές το κάνουν για αλλαγή και οι άλλες μισές για να είναι stylish, για την Lauren Conrad τι λες; Η γνωστή ηθοποιός έγινε γνωστή και καθιερώθηκε στον χώρο αυτό μέσα από τα υπέροχα μακριά μαλλιά της, που ξεχωρίζουν για την υγεία τους και τον girlie χαρακτήρα τους. Είναι, λοιπόν, αυτό αρκετό για να σε πείσει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση;

Η Lauren Conrad ενέδωσε στο lob!

Η Lauren θέλησε να μοιραστεί τη νέα εμφάνιση και την αλλαγή στο lookτης με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας την πρώτη τηςφωτογραφία στα social media, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό ήταν το πρώτοκούρεμα έπειτα από αρκετά χρόνια.

Η Lauren Conrad ενέδωσε στο lob!  - εικόνα 2

Λίγα λόγια για το lob:
Το lob είναι η εξέλιξη του σοβαρού και αυστηρού καρέ, το οποίο ολοένα και λιγότερες γυναίκες πλέον προτιμούσαν. Τη θέση του κέρδισε επάξια η νέα εκδοχή του, που θέλει τα μαλλιά λίγο πιο μακρυά, συγκεκριμένα λίγο πιο πάνω από τους ώμους.

Εκμεταλλευόμενη αυτό το μήκος, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τα μαλλιά σου ελαφρώς σπαστά, χωρίς το φόβο ότι θα κοντύνουν πολύ, αλλά και ίσια, με αποτέλεσμα το χτένισμα να προσφέρει σέξι άγγιγμα στους ώμους σου.

Οι celebrities που το έχουν προτιμήσει είναι πολλές, γι' αυτό stay tuned στο MissBloom.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ