Follow us

Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!

Δώσε όγκο στα μαλλιά σου και απόκτησε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη νέα σειρά της Fructis Πυκνά και Δυνατά μαλλιά.

Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!

Το ήξερες ότι μια στις τρεις γυναίκες είναι δυσαρεστημένη με τα μαλλιά της, γιατί δεν τα αισθάνεται πλούσια και πυκνά; Δώσε όγκο στα μαλλιά σου και απόκτησε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη νέα σειρά της Fructis Πυκνά και Δυνατά μαλλιά.

Η υγρασία, η ταλαιπωρία από το συχνό styling, το πιάσιμο και το βίαιο βούρτσισμα είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών. Η τρίχα αδυνατίζει, χάνει το σώμα της και έπειτα γίνεται θαμπή και εύθραστη.

Αντί να καταφύγεις σε λύσεις όπως το κρεπάρισμα ή ακόμα και οι τρέσες, δοκίμασε τη νέα σειρά της Fructis Πυκνά και Δυνατά μαλλιά.


Ο αγαπημένος Hair Expert της Garnier παρουσιάζει μέσα από τον πιο πλήρη hair προορισμό, το fructisland.gr, 8 διαφορετικά Looks και δίνει πολύτιμα tips για να τα πετύχεις κι εσύ μόνη στο σπίτι σου! Επίλεξε το Look που προτιμάς και μάθε πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ χρησιμοποιώντας τα προϊόντα περιποίησης και styling της νέας σειράς Fructis Πυκνά & Δυνατά.

Διάλεξε το look που σου ταιριάζει:

Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!

Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!  - εικόνα 2



Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!  - εικόνα 3

Η διαφορά που υπόσχεται είναι εμφανής από το πρώτο κιόλας λούσιμο, έπειτα από το οποίο αισθάνεσαι τα μαλλιά σου πιο πλούσια και πυκνά. Μετά την εφαρμογή, το μόριο Fibra-Cylane εξαπλώνεται από το εσωτερικό με αποτέλεσμα που διαρκεί λούσιμο με το λούσιμο, ενώ σταδιακά παρατηρείται βελτίωσης της ποιότητας της τρίχας.

Ονειρεύεσαι πυκνά και δυνατά μαλλιά; Απόκτησέ τα τώρα!  - εικόνα 4

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα, ορό για τις άκρες, αφρό μαλλιών και spray, μια πλούσια γκάμα προϊόντων για να διαλέξεις το δικό σου ιδανικό ή και όλα μαζί για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ