Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Η beauty προετοιμασία της για τη φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε χρώμα μαλλιών ακολουθώντας την κυρίαρχη τάση!


Η beauty προετοιμασία της για τη φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, ότι η Κάτια Ζυγούλη θα η παρουσιάστρια του Madwalk και ανάμεσα στις πυρετώδεις προετοιμασίες της, το αγαπημένο μοντέλο επέλεξε να κάνει μια αλλαγή στο look της.

Ακολουθώντας την κυρίαρχη τάση της ομορφιάς, η Κάτια Ζυγούλη ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της υιοθετώντας και φέρνοντας πρώτη στην Ελλάδα το παγκόσμιο trend που ακούει στο όνομα «Bronde», μια λέξη που προέρχεται από τις λέξεις «Brown» (καστανό) και «Blonde»(ξανθό), καθώς συνδυάζει ιδανικά το ξανθό και το καστανό χρώμα δημιουργώντας μια μοναδική απόχρωση. Το Bronde είναι αναμφίβολα το πιο hot look της σεζόν που προτείνει η L’Oreal Professionnel και μπορεί να χαρίσει σε κάθε γυναίκα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ξανθού και καστανού τόνου που ταιριάζει άψογα στις γυναίκες με σκούρες βάσεις που θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του ξανθού. Ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα που μόνο ο κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει με τις νέες αποχρώσεις Inoa Mochas.

Η Κάτια Ζυγούλη, αμέσως μετά την αλλαγή στα μαλλιά της, με τη θετική διάθεση που πάντα τη διακρίνει και με το λαμπερό της χαμόγελο, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity ενώ ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο Fashion & Music Event της χρονιάς, του Madwalk by Aperol Spritz, στο οποίο θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα της εμφάνιση αναρτώντας την πρώτη της φωτογραφία από τις πρόβες γράφοντας παράλληλα: «Ετοιμάζομαι για τα Madwalk και είμαι ενθουσιασμένη» ενώ από τα social media της L'Oreal Professionel είχαμε την ευκαιρία να δούμε και άλλα στιγμιότυπα από το ανανεωμένο look της Κάτιας.


Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (Αποκλειστικές φωτογραφίες)
Mε τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (Αποκλειστικές φωτογραφίες)  - εικόνα 2
Photos by Νίκος Κουτσένης


Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (Αποκλειστικές φωτογραφίες)  - εικόνα 3

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (Αποκλειστικές φωτογραφίες)  - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ