Follow us

Ερωτήσεις ομορφιάς: «Πώς δε θα λαδώνουν τα μαλλιά μου γρήγορα;»

Η Beauty Editor της Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, δίνει συμβουλές για να αποφύγεις τη λιπαρότητα στα μαλλιά!

malliasymvoules


Η Beauty Editor της Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, απαντά σε δικές σου ερωτήσεις ομορφιάς και δίνει συμβουλές για αλλαγή χρώματος στα μαλλιά!


Ερώτηση: ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΧΩ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΚΑΦΕ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ..ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΠΑΡΑ?ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ...
Eυαγγελία

Απάντηση:
Ευαγγελία μου, εμένα μου αρέσει ο συνδυασμός των χρωμάτων σου, αν θέλεις όμως να φωτήσει περισσότερο το πρόσωπο σου, κάνε σε ένα καλό κομμωτήριο ανταύγειες, αραιές και όχι πολύ έντονες δηλαδή 2-3 τόνους πιο ανοιχτές από τα μαλλιά σου. Πιστεύω οτι έτσι θα μειωθεί και η λιπαρότητα τους, αλλά αν δεν μειωθεί, θα σου δώσω μια συμβουλή πολύ σημαντική: τα εξειδικευμένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι πολλές φορές αιτία να αυξάνει η λιπαρότητα γιατί εξαφανίζουν εκείνη την ώρα το "λάδι" αλλά αμέσως οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν περισσότερο. Ακόμη, απόφυγε το πολύ συχνό λούσιμο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα ξηρό σαμπουάν σε σπρέι όπως αυτό της Klorane, παρά να λούζεσαι συνέχεια. Θα σου έλεγα ακόμη να προσέχεις τη διατροφή σου-λιγότερα λιπαρά, περισσότερα φρούτα και λαχανικά, περισσότερο ρύζι, λιγότερα μακαρόνια- περισσότερο είδη ολικής αλέσεως, μοσχάρι, μικρά ψάρια και κοτόπουλο. Δεν είναι δύσκολο νομίζω, θα είναι άλλωστε καλό και για την υγεία σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ