Follow us

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf

Ένα ελαφρύ γεύμα ιδανικό για detox μετά το Πάσχα

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf

Μια κλασική συνταγή σαλάτας, διάσημη σε όλο τον κόσμο

Υλικά

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf



Υλικά για 4 άτομα

2 πράσινα μήλα
1 κόκκινο μήλο
½ μαρούλι
την καρδιά ενός σέλερυ
½ φλ. καρύδια

Για τη σος

3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's Real
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μήλα σε πολύ λεπτές λωρίδες και τα περνάμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Κόβουμε και το σέλερυ σε λεπτές ροδέλες, αφού πρώτα τραβήξουμε τις χοντρές ίνες. Επίσης κρατάμε και χοντροκόβουμε και τα πιο τρυφερά, ανοιχτόχρωμα φύλλα από την καρδιά του σέλερυ. Χοντροκόβουμε το μαρούλι με το χέρι.

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf - εικόνα 2
Ανακατεύουμε σε ένα φλιτζάνι πολύ καλά τη μαγιονέζα Hellmann's Real με τα υπόλοιπα υλικά της σος.

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf - εικόνα 3
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σαλάτας και την ανακατεύουμε με τη σος.

Cook No 20: Σαλάτα Waldorf - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ