Follow us

Love No10: Cake Shop

Η Μαργαρίτα Πασχάλη, ο Γιώργος Χολέβας και ο Αντώνης Κόρακας, την καριέρα τους την ξεκίνησαν αλλιώς και την είδαν αρχικά να εξελίσσεται στα μονοπάτια του marketing, των οικονομικών και της ενδυματολογίας, αντίστοιχα.

Love No10: Cake Shop

Μέχρι που η αγάπη τους για τη ζάχαρη έσβησε όλες τις άλλες, τους ξαναγύρισε στα θρανεία και τους ένωσε σε ένα μαγαζάκι μούρλια στους τόνους του άσπρου-μαύρου.

Love No10: Cake Shop

Το χρώμα, εδώ, το δίνουν τα γλυκάκια, που τα βλέπεις πίσω από το τζάμι να παίρνουν σάρκα και οστά στο ανοιχτό εργαστήρι. Η Μαργαρίτα στολίζει τα ολόφρεσκα cup cakes λεμόνι, εμένα με τραβάνε από το «μάτι», τα βάζα με τα μικροσκοπικά φινανσιέ σε όλα τα χρώματα, φράουλα, λεμόνι και σοκολάτα.

Love No10: Cake Shop - εικόνα 2

Μπροστά μου, ένα τεράστιο σοκολατένιο Devil’s κέικ-όνομα και πράγμα-προσπαθεί να με κολάσει με τη γέμιση βουτυρόκρεμα, το φατζ και την υγρή σοκολατένια επικάλυψή του. Ή μήπως να προτιμήσω κέικ κάστανο με λευκή σοκολάτα, το red velvet που είναι τόσο της μόδας, ένα κέικ καρότο ή ένα με καφέ; Σπεσιαλιτέ των παιδιών οι κολασμένες μπάρες με βάση από μπισκότο oreo, φυστικοβούτυρο και γκανάς σοκολάτα αλλά και το προφιτερόλ.

Love No10: Cake Shop - εικόνα 3

Τα cup cakes σε χίλα χρώματα κι αρώματα όπως επιβάλλει η εποχή, βανίλια, σοκολάτα, λάιμ, τιραμισού, σοκολάτα με μαρέγκα, τσέρυ και κράνμπερυ.Μια νέα γενιάς ζαχαροπλαστική που σιχαίνεται τα έτοιμα μείγματα, χρησιμοποιεί βέλγικη σοκολάτα Callebeau, βούτυρο Ολλανδίας και μόνο αγνά υλικά. Σαν να τα έφτιαξες με τα χεράκια σου.

Πάφου 25, Ηλιούπολη, 2130229161

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ