Βάσω Λασκαράκη | Η επιθυμία της να γίνει ξανά μαμά

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

NDP

Ήρεμες οικογενειακές στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς βιώνει την περίοδο αυτή η Βάσω Λασκαράκη, που αποφάσισε την τρέχουσα σεζόν να μην είναι τόσο ενεργή επαγγελματικά όσο τις προηγούμενες, κατά τις οποίες συνδύαζε τηλεόραση και θέατρο. Η ηθοποιός που έχει εδώ και 1,5 περίπου χρόνο παντρευτεί τον Λευτέρη Σουλτάτο, φαίνεται να διανύει στο πλευρό του μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Μαζί με τον σεφ και την 7χρονη κόρη της, Εύα, περνάει φυσικά και την περίοδο αυτή της δεύτερης καραντίνας, ενώ όπως φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις της στη RealLife, δεν αφήνει τις δύσκολες συγκυρίες να κλονίζουν την αισιοδοξία της.

"Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας. Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να έρθουν τα καλύτερα" δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα και τη Νίκη Κώτσου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, φαίνεται πολύ θετική ενώ έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία της να μεγαλώσουν με τον σύζυγό της την οικογένειά τους. "Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί" είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.