Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Αποκάλυψε τον λόγο που δεν βλέπει Survivor

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό"

Sakis Tanimanidis NDP Photo Agency

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος που βρέθηκε την εκπομπή του Ant1 "Το Πρωινό" μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο παρουσιαστής παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την μεταγραφή του στον Ant1, όπου και πρόκειται να παρουσιάσει τη "Φάρμα". Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τον λόγο που δεν βλέπει Survivor φέτος.

"Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει. Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος, που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα".

Όπως σχολίασε και ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο λόγος που αποφάσισε να μην ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο για να αναλάβει την παρουσιάση του reality επιβίωσης είναι πως ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα που είναι έγκυος σε δίδυμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ