Follow us

Η έκπληξη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τα γενέθλιά της, ο Σάκης Τανιμανίδης για τα δίδυμα και τη ζωή μετά το Survivor και όλα τα νέα

Survivor | Τα "καρφιά" της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τους συμπαίκτες της & η άδικη αποχώρηση της

Yupiii Collage

Survivor | Τα "καρφιά" της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τους συμπαίκτες της & η άδικη αποχώρηση της

Η έκπληξη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τα γενέθλιά της, ο Σάκης Τανιμανίδης για τα δίδυμα και τη ζωή μετά το Survivor και όλα τα νέα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και τώρα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Love It”. Μάλιστα η παίκτρια χαρακτήρισε την αποχώρηση της άδικη.

Αρχικά είπε: "Είναι κάτι που με πλήγωσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δεν μου άξιζε καθόλου. Ήμουν μια παίκτρια που έφερνε νίκες και ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα ήταν η Κάτια γι’ αυτό και τη φάγανε".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Ο ρατσισμός που βίωσε ο τσιγγάνος στα 14 & το όνειρό του

olokainourgio-skiniko-kai-nees-dokimasies-to-masterchef-epistrefei-alla-me-poly-megales-allages.col-8

Ο Γιώργος βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef για να δοκιμάσει τις ικανότητες του. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του, ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι είναι τσιγγάνος, ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βίωσε σε ηλικία 14 ετών.

Μάλιστα ο παίκτης αποκάλυψε ότι το όνειρο του είναι η μαγειρική, παρόλο που η οικογένεια του θέλει να τον παντρέψει νωρίς. "Μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα μέχρι τα 13 μου και στη συνέχεια χώρισαν οι γονείς μου και πήγα με την μητέρα μου και τα αδέρφια μου στη Γαλλία. Υπήρχε πολύ ρατσισμός. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την εστίαση όταν πήγα σε ένα εστιατόριο με την οικογένεια μου. Ελλάδα γύρισα πριν ενάμιση χρόνο. Τον πατέρα μου τον βοηθάω στη δουλειά του. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια δουλειά εδώ γιατί δεν κοιτάνε την εμπειρία, αλλά την ηλικία" είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η έκπληξη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τα γενέθλιά της

eliana-xrisikopoulou-people-80-2

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην την ετοιμάσουν μια μικρή έκπληξη.

Η δημοσιογράφος του "Πάμε Δανάη" έσβησε το κεράκι της τούρτας της, ενώ αμέσως μετά την περίμενε ακόμη μια έκπληξη, αφού οι κόρες της, Βικτώρια και Ισαβέλλα έστειλαν τις δικές τους τρυφερές ευχές στη μαμά τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ανακοίνωση του Λιανού που ξάφνιασε τους παίκτες

survivor

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες ότι όλα αλλάζουν στην ψηφοφορία του Survivor.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: "Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση που θα αλλάξει τη ζωή σας στο Survivor, αλλά και τη σχέση σας με το τηλεοπτικό κοινό. Είμαι στη θέση να σας πληροφορήσω ότι ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού έχει αλλάξει . Κάναμε μια μεγάλη δημοσκόπηση και ο κόσμος που αγαπάει το παιχνίδι θέλει να γυρίσουμε στον παλιό τρόπο ψηφοφορίας, σε αυτόν που ισχύει και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης. Επίσης επιστρέφει ο αγώνας ατομικής ασυλίας. Εκεί ο παίκτης που θα κερδίζει θα πρέπει να υποδεικνύεται τον παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Είναι δίκαιο και έγινε πράξη"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο "Πρωινό" | O ΑΝΤ1, τα δίδυμα & η ζωή μετά το Survivor

Sakis Tanimanidis

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκαν τον Σάκη Τανιμανίδη στο "Πρωινό" στην πρώτη εκπομπή μετά τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1.

Ο διάσημος παρουσιαστής έκανε ποδαρικό στη νέα εποχή της εκπομπής, παραδέχθηκε πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Acun Ilicali αλλά και τον Γιώργο Λιανό που πλέον παρουσιάζει μόνος το "Survivor", ενώ παραδέχθηκε πως στον ΑΝΤ1 τον έφερε το καλό κλίμα μεταξύ φίλων αφού πολλά στελέχη του σταθμού είχαν συνεργαστεί μαζί του στον Alpha την εποχή του "World Party".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ