Follow us

Emma Corrin | Το νέο επαγγελματικό της βήμα μετά το The Crown

Η τηλεοπτική "πριγκίπισσα Diana" χρειάζεται ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Emma Corrin Splash News/Ideal Image

Μία βόλτα στο πάρκο Hampstead Health του Λονδίνου ήταν αρκετή για να ανακαλύψει ένας από τους υπεύθυνους της σειράς The Crown, την Emma Corrin και να της αναθέσει τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana στη σειρά του Netflix "The Crown".

Η Emma Corrin υποδύθηκε την αγαπημένη πριγκίπισσα του κοινού, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και εντυπωσιάζοντας με την ομοιότητα που είχε με τη Lady D. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της όμως, η Emma Corrin νιώθει έτοιμη να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα της. Όπως δήλωσε η ίδια στην Guardian, στο επόμενο project της θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. "Εγώ και η φίλη μου η Abby γράφουμε μαζί ένα σενάριο ταινίας, που βασίζεται σε ένα άρθρο, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασα φέτος". Αφορμή για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα της είναι όπως δήλωσε η συνάντηση με μία παραγωγό, η οποία της είπε πως όσο μεγαλώνει θα καταλάβει πως δεν υπάρχουν πάντα ωραίοι ρόλοι για γυναίκες σε σειρές και ταινίες.

Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε πως νιώθει κάπως στεναχωρημένη που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Diana για μόλις μία σεζόν στη σειρά The Crown, ωστόσο νιώθει έτοιμη να συνεχίσει. Ήδη μάλιστα τις έχουν προτείνει κινηματογραφικούς ρόλους, δίπλα σε πολύ επιτυχημένους ηθοποιούς.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ