Follow us

Θεοφανία Παπαθωμά | Η άποψή της για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

"Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ έχουν πειστεί οι γιατροί"

Θεοφανία Παπαθωμά NDP

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Θεοφανία Παπαθωμά την Τριτη 26 Ιανουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός που την περίοδο αυτή συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά "Άγριες Μέλισσες", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο εμβόλιο κατά του covid-19 εξηγώντας ποια είναι η στάση της:

Θεοφανία Παπαθωμά | "Με τον Γρηγόρη Πετράκο αποφασίσαμε να παντρευτούμε"

"Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ έχουν πειστεί οι γιατροί. Εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης. Εννοώ πι ειδικοί γιατροί διεθνούς φήμης που βγαίνουν και μιλάνε κατά καιρούς για όλα. Τους παρακολουθούμε. Όταν έρθει η σειρά μου να το κάνω, θα δούμε. Θα το σκεφτώ. Αυτά είναι τώρα υποθετικά σενάρια και εγώ αποφεύγω να απαντάω σε υποθετικά σενάρια, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται αύριο. Όταν θα κληθώ να αποφασίσω, εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω τι θα κάνω. Τα βασικά εμβόλια τα έχουμε κάνει στα παιδιά μας.

Εμείς ακούμε τους γιατρούς. Ο Γρηγόρης αυτά που δημοσίευσε ήταν τα βίντεο και οι πίνακες των ειδικών. Δεν έχουμε δική μας άποψη, ούτε εγώ ούτε ο Γρηγόρης. Σαν οικογένεια φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική, δε θα τη φορούσαμε"

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ