Follow us

Ζέτα Δούκα | Καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία (vid)

"Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες"

Ζέτα Δούκα NDP

Για σωματική και λεκτική βία κατηγόρησε η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή "Πάμε Δανάη", σόκαρε το πρωί της Τρίτης τον καλλιτεχνικό κόσμο όταν κατήγγειλε ότι ο συνάδελφός της την είχε βρίσει και κλωτσήσει πριν χρόνια, όταν συνεργάζονταν για την παράσταση "Πιο κοντά" (Closer), στο Θέατρο Αθηνών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη, δέχθηκε ψυχολογική και λεκτική βία καθ' όλη τη σεζόν 2008-2009 από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Αναλυτικά, είπε: "Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής φύσεως βία. Ήταν μία ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε ένα κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με ένα σπουδαίο cast, εκ των οποίων ήταν και αυτός ο σκηνοθέτης, ηθοποιός επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι κατά τα άλλα ένας σπουδαίος μεγάλος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να αλλάξει την σκηνοθεσία, να αλλάξει τα λόγια, να προκαλέσει στον άλλον ένα υποκριτικό βραχυκύκλωμα για να τα χάσει και να μην μπορεί να είναι εκεί που πρέπει να είναι συγκεντρωμένος επί σκηνής , το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που άρχισαν να βγαίνουν για 'μένα ήταν καλές και αυτό τον θύμωσε ακόμα περισσότερο.

Τον Δεκέμβριο που έγινε η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία νύχτα που καιγόταν η Αθήνα, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, στέλνει έναν συνάδελφό μου και πολύ καλό φίλο μου έκτοτε, να μου πει να βγω στην σκηνή για να πω στον κόσμο ότι ακυρώνεται η παράσταση και όταν κατέβηκα να πω ότι "ΟΚ, να το πω εγώ αλλά γιατί δεν βγαίνεις εσύ ως θιασάρχης και επικεφαλής να το πεις εσύ επί σκηνής;", με έβρισε, με κλώτσησε και είπε "ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι. (....) Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή με σκοπό να παραμείνει το έργο και να είμαι και εγώ εκεί που πρέπει να είμαι ως ηθοποιός.

Γιατί τώρα; Τώρα είναι η εποχή. Τώρα αυτή την ιστορία της ψυχολογικής και λεκτικής βίας, η οποία δεν είναι καθόλου λιγότερο σημαντική από τη σεξουαλική και τη σωματική...Τώρα τα αυτιά ανοίγουν, δεν με νοιάζει τι θα πουν, δεν με νοιάζει τι θα σκεφτούν. Γιατί τώρα; Δεν είναι ερώτηση αυτή. Να λέμε ευτυχώς που ήρθε το τώρα. Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες για όλη αυτή την ιστορία που καταθέτω αυτή τη στιγμή.

Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το Closer το 2008 – 2009. Ό,τι είπα, το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ