Follow us

Britney Spears | Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της pop star

Η ταινία αφορά κυρίως τη σχέση με τον πατέρα της.

Britney Spears Abaca/www.visualhellas.gr

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Framing Britney Spears” δημιούργησαν οι New York Times, το οποίο αφορά τη ζωή της pop star και κυρίως τη σχέση με τον πατέρα της, Jamie Spears και τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα τους.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου στο FX και το Hulu, κάνοντας του fans της Britney να ανυπομονούν. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ των New York Times κάνει μία αναδρομή στην καριέρα και την άνοδο της τραγουδίστριας και περιγράφει τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Britney Spears με την ψυχική της υγεία και την παραμονή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008.

Λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης, από το 2008 μέχρι και σήμερα, ο πατέρας της τραγουδίστριας θεωρείται νομικός κηδεμόνας της και είναι εκείνος που διαχειρίζεται τις οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις της. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν ήταν γνωστή στο κοινό μέχρι που το ανακάλυψαν οι fans της.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, στο οποίο μιλάει ένας fan της, δηλώνοντας πως "Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που τη μεταχειρίστηκαν. Για ποιο λόγο ο πατέρας της να αποφασίζει για εκείνη;”.

Ένα χρόνο πριν μάλιστα, η Britney Spears προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον πατέρα της, ωστόσο ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκε να απομακρύνει τον πατέρα της από νομικό κηδεμόνα της. Τότε, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να προγραμματίσει καμία συναυλία, εάν ο Jamie Spears δεν τις επιστρέψει τα δικαιώματα της δουλειάς της.

Το trailer του ντοκιμαντέρ

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ