Follow us

Naomi Campbell | Πώς κατάφερε να κόψει το κάπνισμα

Η μαύρη γαζέλα ξεκίνησε τη νέα χρονιά λέγοντας "αντίο" σε μια κακή συνήθεια χρόνων.

Naomi Cambell Splash news/ideal Image

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Naomi Campbell επιχειρεί να κόψει το κάπνισμα, είναι όμως αυτή που η ίδια νιώθει ότι θα έχει επιτυχία. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Mirror η μαύρη καλλονή, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήρε την απόφαση να μην ξανακαπνίσει. Αποκάλυψε μάλιστα και τι είναι αυτό που κάνει προκειμένου να μη νιώθει την ανάγκη να ανάψει ένα τσιγάρο όταν απολαμβάνει τον καφέ της: πηγαίνει κάθε μέρα για κολύμπι στον Ινδικό ωκεανό. "Κάθε μέρα κολυμπάω μία έως δύο ώρες” είπε το μοντέλο που αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κένυα. Έτσι, 25 μέρες μετά νιώθει ήδη πολύ καλύτερα. "Αισθάνομαι ότι καθαρίζουν οι πνεύμονές μου” λέει.

Παράλληλα, τη θέλησή της για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μακριά από εξαρτήσεις, ενίσχυσε ο απροσδόκητος χαμός του βαφτισιμιού της, του γιου της φίλης και συναδέλφου της Stephanie Seymour, Harry Brant, από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων τα οποία έπαιρνε για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά. ""Μου πήρε κάποιες μέρες για να αποδεχτώ το γεγονός ότι το όμορφο βαφτιστήρι μου έχει φύγει", έγραψε σε ένα ποστ στο Instagram, συνοδεύοντας τον αποχαιρετισμό με δύο φωτογραφίες τους και υπογράφοντας ως "η νονά σου".

Loading...

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όπως έχουν δείξει οι σχετικές έρευνες το 80% από τις υποσχέσεις που δίνουμε προς τον εαυτό μας στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς δεν κρατάνε για πάνω από 6 εβδομάδες, αλλά και πάλι, είναι μια καλή αρχή για το top model που τον περασμένο Μάιο έκλεισε τα 50!

Φωτο: Splash news/ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ