Follow us

Celebrity News | Νέα δήλωση του Κιμούλη για τη Ζέτα Δούκα & όλα τα νέα

Η Ναταλία Γερμανού για το τηλεοπτικό "βόλεμα", την επιστροφή του Λιάγκα & τις καταγγελίες περί κακοποίησης

Ζέτα Δούκα - Γιώργος Κιμούλης Instagram/NDP

Η Ναταλία Γερμανού για το τηλεοπτικό "βόλεμα", την επιστροφή του Λιάγκα & τις καταγγελίες περί κακοποίησης

Celebrity News | Νέα δήλωση του Κιμούλη για τη Ζέτα Δούκα & όλα τα νέα

Με τον Νίκο Μουτσινά συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού και οι δυο παρουσιαστές μίλησαν για όλα!

Το πλατό του "Καλό Μεσημεράκι" μετατράπηκε σε ραδιοφωνικό στούντιο και η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να προτείνει στον παρουσιαστή να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον, ενώ εκείνος ζήτησε να μάθει αν η οικειότητα που εμπνέει τους καλεσμένους της είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ναταλία Τσαλίκη για Ζέτα Δούκα: "Αξιοπρέπεια και Πολιτισμός, επιτέλους"

Ναταλία Τσαλίκη,Γιάννης Μπέζος

H Zέτα Δούκα κατηγόρησε ανοιχτά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία και αυτό σχολιάστηκε και από τη Ναταλία Τσαλίκη.

Η ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι φαίνεται να υπάρξχι "αξιοπρέπεια και πολιτισμός επιτέλους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα: "Δεν πρόκειται να πάρω πίσω την αγωγή, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω"

Γιώργος Κιμούλης

Το πρωί της Τρίτης η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε λεκτική, σωματική και ψυχολογική επίθεση από τον Γιώργο Κιμούλη το 2008, όταν και συνεργαζόντουσαν. Ο ηθοποιός μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

Αρχικά είπε: "Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να ζητείται συγγνώμη, να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλο, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά. Κανένας συνάδελφος δεν ήταν νέος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θα του κάνει κακό στον μέλλοντα χρόνο. Μιλάμε δηλαδή για μια υποτιθέμενη εργατική διαφωνία, διαφωνία εργασίας που θα μπορούσε να λυθεί με απλό τρόπο. Πάει κανείς στον εργοδότη λέει "μου φέρεται άσχημα παρακαλώ πάρα πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας”. Αλλά αυτό είναι προσωπικό…"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος απαντά σε όσα γράφονται για εκείνον: "Λέγανε όταν ήμουν στο παιχνίδι ότι έχω θείο στο Star"

gntm

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο του modelling απολαμβάνει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά το τέλος του GNTM και το νεαρό μοντέλο βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

Η κάμερα της "Φωλιάς των ΚουΚου" βρέθηκε στα παρασκήνια φωτογράφισης και συνάντησε τον πρώην παίκτη του reality ο οποίος αφού ανέλυσε τα επαγγελματικά του σχέδια εκτός Ελλάδας, ξεκαθάρισε την αλήθεια για όσα γράφονται για εκείνον.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς, συμπρωταγωνιστές της Ζέτας Δούκα, στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Ζέτα Δούκα

Στο "Πάμε Δανάη" της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι το 2008 σε συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, δέχθηκε ψυχολογική, λεκτική και ψυχολογική βία.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός δήλωσε ότι: "Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το "Πιο κοντά” (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ