Γιώργος Κιμούλης | Απαντά και στις κατηγορίες της Κατερίνας Γερονικολού

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
NDP

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου ο Γιώργος Κιμούλης προκειμένου να απαντήσει στην καταγγελία της Κατερίνας Γερονικολού για εργασιακό εκφοβισμό. Η ηθοποιός, ακολουθώντας τη Ζέτα Δούκα που επίσης μίλησε για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ανέφερε τη δική της εμπειρία με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κατερίνα Γερονικολού | Καταγγέλλει και εκείνη τον Γιώργο Κιμούλη

Στην απάντησή του στον Alpha, ο Γιώργος Κιμούλης είπε:

"Δεν έχω να πω κάτι για τον Νίκο Ψαρρά, τη Δώρα Χρυσικού και την Κατερίνα Γερονικολού. Με έχει θυμώσει όλη αυτή η ιστορία και δε μπορώ να την αφήσω ούτε για αστείο έτσι. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί και έχουν μαλώσει.

Και θέλω να ελπίζω ότι και οι συνάδελφοι που μπορεί τώρα αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρούν τον εαυτό τους υποχρεωμένο, να λειτουργήσουν στο γενικό κλίμα του "έλα να μιλήσουμε και να πούμε τα πάντα…"

Και εκεί θα κινηθώ νομικά. Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε, παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει αν θέλετε κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό πραγματικά".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP