Follow us

Billie Eillish: "Σε ηλικία 12 ετών πήρα χάπια για να αδυνατίσω"

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την προβληματική σχέση που είχε με την εικόνα της.

Billie Eillish Splash News/Ideal Image

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η Billie Eilish δεν δίστασε να αναφερθεί με εντυπωσιακή ειλικρίνεια στην περίπλοκη σχέση που είχε για πολλά χρόνια με το σώμα και την εικόνα της. "Πριν από πέντε χρόνια η σχέση μου με το σώμα μου ήταν τραγική. Οι δικοί μου ανησυχούσαν περισσότερο από μένα γιατί αυτοτραυματιζόμουν εξαιτίας της εικόνας του σώματός μου. Άρχισα να φοράω φαρδιά ρούχα επειδή ήθελα να το κρύψω”, δήλωσε. "Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα, πέθαινα της πείνας. Θυμάμαι ότι είχα πάρει και χάπια που υποστήριζαν ότι θα με βοηθούσαν να χάσω βάρος αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατουρηθώ στον ύπνο μου -ήμουν 12 χρονών”.

Πλέον, βρίσκεται σε μια άλλη φάση της ζωής της όπου όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί με το σώμα και την εικόνα της αλλά μπορεί να αντιδράσει με ψυχραιμία σε περιστατικά body shaming, όπως αυτό που δέχτηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της όπου φορούσε εφαρμοστό μπλουζάκι με ραντάκια. "Χαίρομαι πολύ που αυτό συνέβη τώρα γιατί αν είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια δεν ξέρω πώς θα το είχα πάρει. Νόμιζα ότι μόνο εγώ μισούσα το σώμα μου αλλά φαίνεται ότι το μισεί και το ίντερνετ... Μια χαρά”. Δες εδώ την απάντηση που έδωσε τότε.

Στη συνέντευξή της, η Eilish αναφέρθηκε και στο θέμα των ναρκωτικών που αφορά πολλά άτομα της ηλικίας της. Αποκάλυψε ότι στα 15 της μια φίλη της έχασε τη ζωή της σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης όπου βρέθηκε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ άλλοι από την παρέα της βρέθηκαν κοντά στο θάνατο για τον ίδιο λόγο. "Μεγάλωσα κάνοντας παρέα με παιδιά που έπιναν και κάπνιζαν κι έπαιρναν ναρκωτικά. Εγώ δεν το έκανα ποτέ λόγω του χαρακτήρα μου -είμαι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή θέληση και εκείνη την εποχή ήθελα να ελέγχω τα πάντα... Συνειδητοποιώ ότι είχα μάλλον ένα αίσθημα ανωτερότητας σε σχέση με εκείνους”.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ