Follow us

Η Gigi Hadid είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της πριν μήνες

Και κανείς δεν το κατάλαβε.

Gigi Hadid Splash News/Ideal Image

Μπορεί η Gigi Hadid να ανακοίνωσε επίσημα το όνομα της κόρης της τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή της, γράφοντας στο bio της στο Instagram πως είναι "η μητέρα της Khai", ωστόσο στην πραγματικότητα το είχε αποκαλύψει πριν μήνες.

Το Νοέμβριο, η νέα μαμά είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε πως κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει ένα καλάθι που γράφει το όνομα Khai πάνω από μία καρδιά.

Loading...

Μπορεί το ζευγάρι να μη μιλά πολύ για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως οι νέοι γονείς είναι "πολύ ερωτευμένοι" και πιο κοντά από ποτέ. Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι η Hadid "συνηθίζει να είναι νέα μαμά" και ότι "η μητρότητα της ήρθε πολύ φυσικά". "Η Hadid και ο Malik έχουν τις ίδιες αξίες σε ό,τι έχει να κάνει με την κουλτούρα, την οικογένεια και το μεγάλωμα των παιδιών", είπε μια άλλη πηγή. "Η Gigi και ο Zayn έχουν πολύ στενή σχέση με τις οικογένειές τους και μεγαλώνουν την κόρη τους σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για αυτούς".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ