Follow us

FKA Twigs | Μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε από τους fans του Robert Pattinson

"Ο Robert Pattinson ήταν για εκείνους ο Prince Charming και πίστευαν πως θα πρέπει να έχει μία λευκή, ξανθιά γυναίκα, όχι εμένα".

FKA Twigs Splash News/Ideal Image

Η FKA Twigs ή Tahliah Barnett έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο podcast του Louis Theroux με τίτλο "Grounded” και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε από fans του πρώην συντρόφου της Robert Pattinson.

"Ήταν πραγματικά απαίσιο. Συνέβαινε σε μία περίοδο που ένιωθα πως δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Εάν μου συνέβαινε τώρα, νιώθω πως θα μιλούσα και θα έκανα κάτι καλό για αυτό. Δεν ξέρω εάν συνέβη λόγω της ηλικίας μου ,του κοινωνικού κύκλου μου ή επειδή ήμουν μία μαύρη κοπέλα από το Cheltenham και προερχόμουν από οικογένεια με χαμηλό εισόδημα και χρειάστηκε να δουλέψω πραγματικά πολύ σκληρά για να τα καταφέρω- γιατί αυτή είναι η αλήθεια. (...) Και μετά έρχονται άνθρωποι να μου αποδώσουν τους πιο απαίσιους, αδαής και αισχρούς χαρακτηρισμούς στον πλανήτη”.

Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια της τραγουδίστριας για τη ρατσιστική επίθεση που αντιμετώπισε από τους fans του Robert Pattinson, οι οποίοι προτιμούσαν στο πλευρό του ηθοποιού κάποια λευκή γυναίκα. " Ο Robert Pattinson ήταν για εκείνους ο Prince Charming και πίστευαν πως θα πρέπει να έχει μία λευκή, ξανθιά γυναίκα, όχι εμένα”.

Αυτή η ρατσιστική αντιμετώπιση είχε σαφώς συνέπειες στην ψυχική υγεία της τραγουδίστριας, η οποία όπως δήλωσε κάθε φορά που κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη ή σε φωτογραφίες σκεφτόταν πως μοιάζει με μαϊμού, επειδή έτσι την χαρακτήριζαν πολύ fans του Robert Pattinson.

"Τώρα γνωρίζω πως δείχνω και έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω πραγματικά πολύ ωραία”. Η FKA Twigs και ο Robert Pattinson χώρισαν το 2017 και όπως ανέφερε η τραγουδίστρια ήταν πολύ άδικη όλη αυτή η ψυχολογική και ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της τρίχρονης σχέσης τους.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ