Follow us

Kristen Stewart | Είναι ολόιδια η Diana στη νέα ταινία όπου την υποδύεται

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Spencer βγήκε στη δημοσιότητα και είναι αληθινά εντυπωσιακή.

Kristen Stewart Splash News / Ideal Image

Πέρασαν ήδη 7 μήνες από τότε που έγινε γνωστό ότι η Kristen Stewart θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα Diana στη νέα ταινία για τη ζωή της, με τίτλο Spencer. Φαίνεται πως παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία, η παραγωγή της ταινίας προχωράει κανονικά και έχουμε ήδη την πρώτη φωτογραφία από την απίστευτη μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας στην ηρωίδα της.

Με μια πρώτη ματιά, πιστεύει κανείς ότι είναι μια παλιά φωτογραφία της Diana στην πραγματικότητα όμως αυτή που εικονίζεται είναι η 30χρονη ηθοποιός που φοράει μια μαύρη μπλούζα, κόκκινο σακάκι και μαύρο καπέλο με βέλο, ενώ κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο με το χαρακτηριστικό θλιμμένο βλέμμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από ένα δελτίο Τύπου με περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι η ταινία Spencer θα αναφέρεται στη σχέση της Diana με τον Πρίγκιπα Κάρολο και θα εστιάζει κυρίως σε ένα Σαββατοκύριακο την περίοδο των Χριστουγέννων που το ζευγάρι πέρασε με τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham. Πρόκειται για εκείνο το Σαββατοκύριακο που η Diana αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Κάρολο.

Η σκηνοθεσία είναι το Pablo Larrain και το σενάριο του Steven Knight, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Timothy Spall, Sally Hawkins και Sean Harris.

Κεντρική φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ