Follow us

Γιώργος Λιάγκας | "Γνωρίζουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε η Αναστασοπούλου"

"Όταν έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου NDP

Σε μερικές σημαντικές on air αποκαλύψεις προέβη το πρωί της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας, αναφορικά με την καταγγελία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την ψυχολογική και λεκτική βία που έχει δεχθεί στο εργασιακό της περιβάλλον. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, γνωρίζει σε ποιον άνθρωπο αναφέρεται η ηθοποιός, ενώ δεν είναι η μόνη που έχει να καταγγείλει ανάλογα συμβάντα για τον εν λόγω συνάδελφό της.

Αργύρης Πανταζάρας - Μαρίτα Γαγάνη | Το νέο ζευγάρι της πόλης; (pics)

"Εδώ υπάρχουν κατηγορίες εναντίον ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και διαφορετικής σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε ακραία ακόμη και λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου…

Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει η πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, εγώ τον ξέρω κιόλας και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε τώρα ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές γυναίκες. Στο πλαίσιο μιας πρόβας υποτιθέμενης παράστασης, τώρα μεταφέρω το ρεπορτάζ, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς. (...) Εγώ πάλι όταν έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για έναν πολύ συμπαθή ηθοποιό. "

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ