Follow us

H Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey συναντήθηκαν 20 χρόνια μετά το The Wedding Planner

Η online συνάντηση τους μέσω Instagram.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Εάν είστε fans των rom-com ταινιών είναι σίγουρο πως θα έχετε δει τουλάχιστον μία φορά την ταινία "The Wedding Planner” ή "Ο γάμος του εραστή μου”, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος. Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2001 με πρωταγωνιστές την Jennifer Lopez και τον Matthew McConaughey, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, αλλά όχι και τόσο θετικές κριτικές. Κατάφερε όμως να συγκεντρώσει 13.5 εκατομμύρια δολάρια στην πρώτη εβδομάδα προβολής του, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στο box office.

Είκοσι χρόνια μετά, οι δύο πρωταγωνιστές διοργάνωσαν ένα reunion με σκοπό να μας θυμίσουν την ταινία και να αποκαλύψουν διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες.

Η Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey διοργάνωσαν μία e-συνάντηση μέσω Instagram Live, αφού λόγω lockdown δεν μπορούσαν να συναντηθούν από κοντά, μίλησαν για τις εξελίξεις στη ζωή τους και έκαναν χιούμορ για το πως είναι η ζωή στο σπίτι με παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Φυσικά, συζήτησαν για την ταινία "The Wedding Planner” και για την χημεία που υπήρχε μεταξύ τους. Η J-Lo θυμήθηκε μάλιστα τις στιγμές λίγο από το κινηματογραφικό φιλί τους και είπε "Ακόμα μοιάζει να είναι σαν χθες που ήμασταν στη μέση από εκείνο το πάρκο με την κινηματογραφική οθόνη. Θυμάσαι που κάναμε εκείνη τη σκηνή και ήσουν έτοιμος να με φιλήσεις; Είπες: "Δεσποινίς Lopez, θα σας φιλήσω τώρα" και εγώ σου είπα ‘Οκ, πάμε ας το κάνουμε".

O Matthew McConaughey σχολίασε τη μεγάλη αφοσίωση που έδειχνε πάντα η Jennifer Lopez στα γυρίσματα. "Προετοιμάζεσαι τόσο καλά για ό,τι κάνεις. Αγαπώ την στοχοπροσήλωση που έχεις, αγαπώ το πόσο μελετημένη είσαι".

To video που δημοσίευσε η Jennifer Lopez

Loading...

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ