Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Όσα είπε για τη δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη (vid)

"Είναι μια συνεργασία την οποία δε υπήρχε περίπτωση να ξαναέκανα"

Κατερίνα Παπουτσάκη NDP

Στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου. Η ηθοποιός, με αφορμή τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών από τη Ζέτα Δούκα και άλλες συναδέλφους της, σχετικά με την εμπειρία συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέρθηκε και σε όσα βίωσε εκείνη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για την παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" στην οποία η ηθοποιός αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, με την ίδια να απκαλύπτει:

Δήμητρα Παπαδήμα | "Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης"

"Δεν έπεσα από τα σύννεφα από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Στέκομαι πολύ ενεργά στο πλευρό της. Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του και ο άλλος άνθρωπος καταχράζοντας την εξουσία του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλιτεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας."

Όσον αφορά το αν είχε ξεπεράσει τα όρια και στη δική τους συνεργασία, είπε: "Σε αυτό τον βαθμό του να προβώ σε μια τόσο ενεργή καταγγελία ευτυχώς όχι, ίσως γιατί ήμουν και τυχερή, ίσως έβαλα τα όριά μου, ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση. Τους πρώτους μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου, δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή, κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παραβίαση υπήρξε και είναι μια συνεργασία την οποία σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Απλώς επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό, έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και πολύ παρεμβατικές. Εγώ μπόρεσα ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ