Follow us

Τζένη Θεωνά | Μιλά για τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και την εμπειρία της μητρότητας

"Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι;"

Τζένη Θεωνά  Δήμος Αναστασιάδης

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη ζωή της μετά τη μητρότητα, αλλά και τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς συνδυάζει παιδί, δουλειά και γυρίσματα (φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Τα Καλύτερά Μας Χρόνια"), εκείνη απάντησε: "Αυτό το σταυρόλεξο λύνεται λίγο δύσκολα. Εγώ νιώθω ότι είμαι πολύ αφοσιωμένη, πολύ συνεπής [στον Αρίωνα], νιώθω ότι περνάω το μήνυμα "η μαμά είναι πάντα εδώ, θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμήσει”. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον – για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς".

"Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για τον Αρίωνα – για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς"

Πώς θα περιέγραφε όμως τον γιο της, που δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε τα δύο χρόνια του; "Είναι κοινωνικοποιημένος, είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδάκι, μιλάει πάρα πολύ. Έχω ένα ημερολόγιο και γράφω όσα λογάκια λέει ο Αρίωνας".

Πολλές σχέσεις δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, που η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα σε πολλούς τομείς έχουν μπει στον πάγο. Πόσο μάλλον όταν σε μια σχέση συνυπάρχουν δύο καλλιτέχνες: μια ηθοποιός και ένας μουσικός. "Ο Δήμος είναι δημιουργικός, αλλά στο στούντιο, του λείπει πάρα πολύ η σκηνή και το live" είπε η Θεωνά. "Εκνευρισμός φυσικά υπάρχει, αλλά οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι; Όταν οι άνθρωποι έχουν την αγωνία του να εργαστούν, να εκφραστούν καλλιτεχνικά, είναι πολύ δύσκολο. [Ο Δήμος] γράφει συνέχεια, αλλά είναι τρόπος ζωής γι’ αυτόν".

Πηγή: Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ