Follow us

Γιώργος Κιμούλης | Πρόταση για παραπομπή στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών (vid)

Όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Γιώργος Κιμούλης NDP

Μερικές νέες εξελίξεις μάθαμε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε". Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για τον οποίο έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες πολλές καταγγελίες από συναδέλφους του για άσκηση λεκτικής και ψυχολογικής βίας στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, θα αποτελέσει το θέμα του σημερινού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη | "Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε χυδαία"

"Σύμφωνα με πληροφορίες μαθαίνουμε ότι το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών σε έκτακτο συμβούλιο που έχει σήμερα σκοπεύει να δει τι μπορεί να γίνει έτσι ώστε αυτή η υπόθεση να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό." εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναφέρει στην ίδια εκπομπή: "Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι ένα συμβούλιο στο οποίο μπορεί να έρθει ένας ηθοποιός να καταγγείλει αλλά μπορεί και αυτεπάγγελτα μόνο του να ασχοληθεί με μια ιστορία που αφορά σε μέλη του. Το καταστατικό του σωματείου μας λέει ότι όταν υπάρχει αντισυναδελφική συμπεριφορά μπορείς, εφόσον συσταθεί το πειθαρχικό και εφόσον έρθουν τα διαπληκτιζόμενα μέλη και μιλήσουν σε αυτό, να διαγράψει κάποιο μέλος του".

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ