Follow us

Ella Emhoff | Η θετή κόρη της Kamala Harris υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Ήταν μάλλον θέμα χρόνου μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία.

Ella Emhoff Splash News/Ideal Image

Η Ella Emhoff ήταν αναμφίβολα το style star στην τελετή της ορκωμοσίας του Joe Biden και της θετής της μητέρας, Kamala Harris. Το εξαιρετικά στιλάτο ντύσιμό της μ' ένα καρό παλτό Miu Miu πάνω από ένα μπορντό Batsheva φόρεμα, έγινε γρήγορα trending topic στο διαδίκτυο και στα social media.

Επομένως, έμοιαζε θέμα χρόνου αυτό που συνέβη: η Ella μόλις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων IMG. Μάλιστα, λίγα 24ωρα νωρίτερα το ίδιο πρακτορείο ανακοίνωσε τη συνεργασία του και με την άλλη νεαρή που ξεχώρισε στην ορκωμοσία, την ποιήτρια Amanda Gorman.

Η 21 κόρη του Douglas Emhoff σπουδάζει καλές τέχνες με έμφαση στα υφάσματα και τις υφές στη σχολή Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, έχει σχεδιάσει τη δική της συλλογή με πλεκτά και ετοιμάζει συνεργασία με το brand The Vampire's Wife.

Όσο για τη συνεργασία της με το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων, η Ella Emhoff δήλωσε στους Times: "Ήταν μεγάλη έκπληξη η συνεργασία με το IMG για μένα, καθώς ποτέ ως τώρα δεν είχα σκεφτεί αυτό το μονοπάτι για την καριέρα μου. Ως κάποια που, όπως τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω, είχε θέματα αυτοπεποίθησης, είναι λίγο φοβιστικό και τρομακτικό να μπαίνει σ' ένα κόσμο που είναι απόλυτα επικεντρωμένος σε εσένα και στο σώμα σου".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ