Follow us

Bradley Cooper-Irina Shayk | Συνεργάζονται σαν ομάδα για την κόρη τους Lea

"Τόσο ο Bradley όσο και η Irina θέλουν το καλύτερο για την κόρη τους Lea" σύμφωνα με πηγή του Entertainment Tonight

Irina Shayk Splash News/ Ideal Image

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk διατηρούν μία πολύ καλή σχέση ανάμεσα τους ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την τρίχρονη Lea de Seine Shayk Cooper και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Tonight διατηρούν μία πολύ φιλική σχέση και συνεργάζονται όσο καλύτερα μπορούν για το καλό της κόρης τους.

Η πηγή του Entertainment Tonight αναφέρει πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έχουν δημιουργήσει μια ρουτίνα και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα τους με την κόρη τους, το οποίο ακολουθούν ευλαβικά και σέβονται πολύ ο ένας τον άλλο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η προτεραιότητα του Bradley Cooper να είναι τόσο η κόρη του όσο και η πρώην σύντροφος του Irina καλά και δεμένες. "Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι καλό για τη Lea και εργάζονται ως ομάδα για να της το προσφέρουν”.

Ο Bradley Cooper παραχώρησε πρόσφατα μία σπάνια συνέντευξη στο Interview και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις ανησυχίες του για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να παραμείνουν υγιείς η κόρη και η μητέρα του. "Είμαι με την κόρη, τη μητέρα μου και τα δύο σκυλιά μου και δεν έχουμε βγει καθόλου από το σπίτι. Η μητέρα μου θα γίνει 80 ετών και πάσχει από κολοστομία, άρα δεν επιτρέπω σε κανέναν να έρθει στο σπίτι. Και δεν μπορώ να βγω ούτε εγώ από το σπίτι, γιατί εάν κολλήσει, θα είναι το τέλος της”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ