Follow us

Rosie Huntington Whiteley | Δες πλάνα από το μοντέρνο σπίτι της στο Λονδίνο

Είναι σούπερ μίνιμαλ και κομψό.

rosie Abaca

Η Rosie Huntington Whiteley ζούσε για πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες με τον σύντροφό της Jason Statham, όμως τον τελευταίο χρόνο είχαν αποκαλύψει και οι δύο ότι τους έλειπε η Βρετανία, τόπος καταγωγής και των δύο.

To beauty look της Rosie Huntington Whiteley είναι η απόλυτη έμπνευση

Έτσι, πριν λίγους μήνες πούλησαν το εντυπωσιακό σπίτι τους στο Μαλιμπού για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, και αγόρασαν μια νέα ιδιοκτησία στο προάστιο Chelsea του Λονδίνου, για να μεγαλώσουν τον 2 ετών γιο τους σε ένα νέο περιβάλλον, κοντά στις οικογένειες και στους φίλους τους.

Το τοπ μόντελ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες που απεικονίζουν πλάνα από το εντυπωσιακό ευρύχωρο διαμέρισμα, το οποίο πολλές φορές μπορούμε να διακρίνουμε και σε δικές της φωτογραφίες, όταν θέλει να δείξει το outfit ή το makeup της.

Φαίνεται ότι η ίδια λατρεύει να περνάει πολύ χρόνο σπίτι της, είτε η χώρα βρίσκεται σε lockdown είτε όχι. Και ποιος δεν θα ήθελε βέβαια με ένα τέτοιο σπίτι.

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον πολυτελή χώρο της, όπου κυριαρχεί η μίνιμαλ αισθητική με απλές γραμμές και παλ χρωματισμούς στα έπιπλα, στις κουρτίνες και στη διακόσμηση. Το εκρού, το λευκό, το μπεζ, το καφέ και το γκρί είναι τα χρώματα που επικρατούν παντού.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ