Follow us

H Elsa Hosk μετακόμισε | "Μπήκαμε" στο πολυτελές σπίτι της στο Λος Άντζελες

Δες μερικά εντυπωσιακά πλάνα του.

elsa hosk Abaca

Νέο ξεκίνημα για την Elsa Hosk, που λίγο πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισε να μετακομίσει με τον σύζυγό της στην άλλη άκρη των ΗΠΑ. Το γνωστό τοπ μόντελ έμενε σε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, όμως λίγο πριν την εκπνοή του 2020 αποφάσισε να το πουλήσει, να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, και ενώ διένυε μάλιστα τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Η 32χρονη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι σε λίγο καιρό, και φαίνεται ότι το ηλιόλουστο Λος Άντζελες ήταν ευεργετικό για την κατάστασή της. Η ίδια δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες με την ίδια και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ποζάροντας στο νέο της σπίτι, χωρίς να κρύβει την απέραντη χαρά της.

Δες επίσης: Rosie Huntington Whiteley | Δες πλάνα από το μοντέρνο σπίτι της στο Λονδίνο

Έχει δηλώσει πολλές φορές άλλωστε ότι ήταν όνειρο ζωής να ζήσει στην Πόλη των Αγγέλων και να αποκτήσει ένα σπίτι όπως αυτό στο οποίο ζει τον τελευταίο καιρό.

Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες παρακάτω, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευήλιο και διαμπερές σπίτι, με μεγάλες τζαμαρίες και παράθυρα παντού, ώστε να μπορεί το φως του ήλιου να φωτίζει κάθε γωνιά του.

Η προσεκτική διακόσμησή του το κάνει πολύ φιλόξενο και φιλικό, με άνετους καναπέδες, fluffy μαξιλάρια και χαλιά παντού να σε καλούν να χαλαρώσεις. Εντυπωσιακά φωτιστικά δαπέδου, περίτεχνοι καθρέφτες, φυτά και λουλούδια είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν τον χώρο, ενώ τα φίνα υλικά του ξύλου και του μαρμάρου φαίνεται να επικρατούν στα έπιπλα. Οι γήινοι τόνοι φαίνεται να είναι οι αγαπημένοι της, καθώς το λευκό, το μπεζ, το εκρού και το καφέ χρωματίζουν σχεδόν όλα τα αντικείμενα και τα έπιπλα του σπιτιού.

Δες επίσης: Elsa Hosk | To girly χτένισμα του μοντέλου λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει

Φυσικά, το σπίτι των ονείρων του μοντέλου δεν θα μπορούσε να μην έχει πισίνα. Στο Λος Άντζελες βρίσκεται άλλωστε, που οι ζεστές ημέρες επικρατούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Έτσι, στον μεγάλο κήπο με τα τόσα δέντρα, τους φοίνικες και το φροντισμένο γκαζόν, μια μεγάλη πισίνα περιμένει το ζευγάρι και το μωρό που θα γεννηθεί, ώστε να χαρούν παιχνίδια όλοι μαζί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ