Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | "Πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη;"

Η ηθοποιός συνόψισε σε ένα story της μερικά σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν όλους τους ηθοποιούς - και όχι μόνο.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Instagram

Ξεσπά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που μέσα από τα Instagram stories της εκφράζει την αγανάκτηση αλλά και τους προβληματισμούς της σχετικά με το τι διδάσκεται - και τι θα έπρεπε εν τέλει να διδάσκεται - στις δραματικές σχολές.

Η γοητευτική ηθοποιός, ορμώμενη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα τον χτεσινό σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις τριών ανδρών ηθοποιών για τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, ανέβασε πριν λίγες ώρες ένα story στο οποίο εξέφρασε τις ερωτήσεις της για κάποια πολύ βασικά πράγματα, που απασχολούν όλους τους ηθοποιούς, νέους και μη.

Δες επίσης: Ο ηθοποιός Μάνος Ψιστάκης για Γιώργο Κιμούλη | "Δάσκαλε, κατάφερες και με χαράκωσες βαθιά…"

Πιο συγκεκριμένα, διερωτήθηκε "πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη;", ενώ αναρωτιέται για το ποια είναι τα δικαιώματα των ηθοποιών και πού μπορούν να απευθυνθούν για να τα διεκδικήσουν.

Η συγκλονιστική απάντηση του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα σχετικά με τις καταγγελίες των ηθοποιών για παρενόχληση

"Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μπει ένα καινούργιο μάθημα στις δραματικές σχολές για το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στις ακροάσεις; Πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη; Ποια είναι τα δικαιώματα του νέου ηθοποιού και που μπορεί να απευθυνθεί σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης; Εξίσου απαραίτητο και πρακτικό με την ορθοφωνία και την κινησιολογία το βρίσκω" έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δες την εν λόγω ανάρτηση:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | "Πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη;"

Η ηθοποιός είχε πάρει θέση και πριν λίγες μέρες με ένα Instagram post της αυτή τη φορά, στο οποίο εφιστούσε την προσοχή όλων στο πόσο σημαντικό είναι να μπορούν όλοι - και ιδίως τα θύματα βίας - να εκφράζονται ελεύθερα με στόχο την πάταξη του συγκεκριμένου εγκλήματος, αλλά και την αποδυνάμωση των θυτών, που τόσα χρόνια δρούσαν ανενόχλητοι ακριβώς επειδή τα θύματα φοβούνταν και δεν μιλούσαν για αυτά που βίωναν.

Παρακάτω το post:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ