Follow us

Ο Δημήτρης Παπανώτας "ισοπέδωσε" την Αντελίνα Βαρθακούρη και όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Snik

Yupi collage

Ο Δημήτρης Παπανώτας "ισοπέδωσε" ΣΚΑΪ & Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Δημήτρης Παπανώτας "ισοπέδωσε" την Αντελίνα Βαρθακούρη και όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες

Ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να σχολιάσει την Αντελίνα Βαραθακούρη αλλά και γενικότερα τις επιλογές του ΣΚΑΪ για το φετινό του πρόγραμμα.

Σε ανάρτηση στo instagram ανέφερε:

"Αν είναι κάτι που έχει η διοίκηση του ΣΚΑΙ στο ανώτατο κλιμάκιο της, είναι καλό γούστο. Μια εξαιρετική αισθητική ρε αδελφέ, που τόσο μας είχε λείψει. Ευτυχώς ο ΣΚΆΙ έβαλε τέλος στην κακή αισθητική (Μενεγάκη, Σκορδά, Μακρυπούλια, Τατιάνα) και πρότεινε αληθινά καλόγουστα πρότυπα: Αντελίνα, Νάνσυ Ζαμπετογλου, Μαλέσκου. Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Που το ξέρω? Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη…"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλούν για την απουσία της Χριστίνας Πολίτη από το "Σου Κου Family"

varthakouri

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έκαναν πρεμιέρα με το "Σου Κου Family", ωστόσο η Χριστίνα Πολίτη, η οποία είναι συνεργάτιδα της εκπομπής, απουσίαζε.

Μετά το τέλος της εκπομπής, το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στην απουσία της δημοσιογράφου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στο γιατί δεν ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη σχέση της

Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο "Έλα Χαμογέλα", όμως η Σίσσυ Χρηστίδου δεν την ρώτησε για τη σχέση της. Μάλιστα αυτό συζητήθηκε από αρκετές εκπομπές.

Έτσι, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν της έκανε κάποιες ερωτήσεις για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο "Καλύτερα δε Γίνεται" και συνομίλησε με τη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ όσων είπε, σχολίασε και τη σχέση της με τον Snik. Συγκεκριμένα η ίδια είπε: "Πώς με προσέγγισε; Μέσω Instagram. Με πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν και γι’ αυτό απάντησα. Έβαλα και εγώ τον σπόρο μου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Ξέρει πάρα πολλά πράγματα. Δεν τον ενδιαφέρει να τα ξέρει ο κόσμος. Κάνει τη δουλειά του και μένει σε αυτό. Είναι πολύ καλό παιδί και με πολύ καλή ψυχή. Μένω σε αυτά"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο γνώρισε μέσα στο #survivorGR.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως ο αγαπημένος της είναι ο άνθρωπος της ζωής της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

"Ναι, θα πήγαινα σε ένα All-Stars Survivor. Εξαρτάται, βέβαια, από τις συνθήκες που θα ζούσα εκείνη την περίοδο. Γιατί έχω φτάσει και σε μια ηλικία –τον Μάιο θα γίνω 34– όπου πρέπει να δω αν το σώμα ακολουθεί, ύστερα από κάποιους τραυματισμούς που είχα. Έκλεισα τα 30 μου στον Άγιο Δομίνικο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ευθύμης Ζησάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Κώστα Σπυρόπουλο

Ευθύμης Ζησάκης

Έντονη κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Ευθύμη Ζησάκη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης θέλησε να πάρει θέση για τις καταγγελίες έναντι του Κώστα Σπυρόπουλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ