Follow us

#Eimasteoloimazi | Οι Έλληνες ηθοποιοί παίρνουν θέση ενάντια σε κάθε μορφής βία

"Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε".

Έλληνες ηθοποιοί Instagram

Με το hashtag #Εimasteoloimazi παίρνουν θέση με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα social media τους οι Έλληνες ηθοποιοί για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που αφορούν τον κλάδο τους. Πιο συγκεκριμένα, το κίνημα "είμαστε όλοι μαζί" έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί την ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης των ηθοποιών, που θέλουν να στείλουν με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα ενότητας.

Κατερίνα Καραβάτου | Και δεύτερη εβδομάδα εκτός εκπομπής

Στεκόμενοι στο πλευρό των συναδέλφων τους που υπέστησαν οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση και βία στο εργασιακό περιβάλλον, πολλοί είναι όσοι ανέβασαν τη δική τους ασπρόμαυρη φωτογραφία συνοδεύοντας τη με το ακόλουθο κείμενο:

"Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί!".

Γενέθλια για τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη | Η σπάνια οικογενειακή τους φωτογραφία και οι ευχές της παρουσιάστριας

Καλλιτέχνες όπως η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Τόνια Σωτροπούλου πήραν θέση με τον τρόπο αυτό και μέσω των προφίλ τους στο Instagram, στις αποκαλύψεις που γίνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση την τελευταία εβδομάδα και αφορούν περιστατικά εργασιακού bullying.

Ακολουθούν μερικές από αυτές τις αναρτήσεις

Loading...
Loading...


Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ