Follow us

Meghan Markle | Το όνομά της αφαιρέθηκε από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της

"Ήταν απόφαση του παλατιού και όχι δική της", σχολίασε εκπρόσωπός της.

Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle προχώρησαν σε μια γραφειοκρατική αλλαγή στα χαρτιά του γιου τους Archie. Συγκεκριμένα, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννησή του στις 6 Μαΐου 2019, από το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού αφαιρέθηκε το όνομα της μητέρας του, Rachel Meghan, και στο πεδίο "όνομα μητρός" παρέμεινε μόνο ο τίτλος της "Δούκισσα του Sussex". Παρόλο που αρχικά τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να προχώρησε σε αυτή την κίνηση για συμβολικούς λόγους, ως φόρο τιμής στη μητέρα του Harry, Πριγκίπισσα Diana, η οποία επίσης χρησιμοποιούσε μόνο τον τίτλο της στα επίσημα έγγραφα των παιδιών της, φαίνεται ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όπως έσπευσε να διευκρινίσει εκπρόσωπος της Meghan Markle "η αλλαγή αυτή στα δημόσια έγγραφα του 2019 επιβλήθηκε από το Παλάτι, όπως επιβεβαιώνουν έγγραφα από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του παλατιού", αναφέρει η δήλωσή του. "Δεν έγινε ύστερα από αίτηση της Meghan, Δούκισσας του Sussex, ούτε του Harry, Δούκα του Sussex".

Ο εκπρόσωπος της Markle επιτίθεται επίσης στην εφημερίδα The Sun η οποία είχε γράψει ότι η αλλαγή στο πιστοποιητικό έγινε στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης των αδερφών Harry και William, καθώς ο πρώτος ήθελε να δείξει ότι ακολουθεί διαφορετική στάση από τον αδερφό του, μιας και η Kate Middleton υπογράφει παντού ως Catherine και όχι Δούκισσα του Cambridge. "Το να βλέπουμε ένα βρετανικό tabloid και τους υποτιθέμενους "ειδικούς" του να αποδίδει το θέμα σε μια οικογενειακή αψιμαχία και να αφήνει να εννοηθεί ότι η Meghan Markle περιέργως ήθελε η ίδια να μην αναφέρεται το όνομά της στο πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο επίσημο έγγραφο του παιδιού της, είναι γελοίο εάν όχι προσβλητικό", αναφέρει η δήλωση.

Το Παλάτι του Buckingham μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ