Follow us

H Bella Hadid ποζάρει φορώντας ένα τζιν τζάκετ και τίποτα άλλο

Για τις ανάγκες της νέας φωτογράφησής της.

Bella Hadid

Η Bella Hadid έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να ρισκάρει προκειμένου να δώσει στο φωτογράφο την τέλεια λήψη. Αυτή τη φορά, τόλμησε να βγάλει όλα τα ρούχα της –εκτός από ένα τζιν τζάκετ του brand Guess- ποζάροντας στο φακό της Zoey Grossman για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης για το περιοδικό V Magazine.

Η Grossman μοιράστηκε αυτή την εντυπωσιακή εικόνα κι ένα μικρό βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο –εκτός από το αψεγάδιαστο σώμα της Hadid- είναι ότι τα μαλλιά της έχει επιμεληθεί ο ελληνικής καταγωγής hair stylist Πάνος Παπανδριανός. Ο Πάνος Παπανδριανός κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη και έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ, όπως η Hailey Bieber, η Gigi Hadid και η Stella Maxwell.

Loading...

Η Bella Hadid επέστρεψε στα social media την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από ένα διάλειμμα το οποίο έκρινε απαραίτητο για την ψυχική υγεία της. "Όλες οι θεραπείες ξεκινούν με την επανασύνδεση με τον εαυτό μας", έγραψε στο πρώτο ποστ που ανέβασε μετά την απουσία της. "Καλλιεργώντας την κατανόηση και τη σύνδεση με τα πάθη, τις πληγές, τις αξίες, τις προκλήσεις και τα όνειρά μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο βαθιές και αυθεντικές σχέσεις με τους άλλους".

Loading...

Το μοντέλο καταλήγει λέγοντας πως μέσα από αυτό το διάλειμμα ανακάλυψε ξανά τον εαυτό της, τις δυνάμεις και το φως της και ότι επέστρεψε σαν όργανο ειρήνης για να βοηθήσει όσους υποφέρουν και σταδιακά όλο τον κόσμο.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ