Follow us

Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τη διπλή επαναφορά στον ΣΚΑΪ

"Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι μου και είχα τέτοιες τύψεις που έβαλα τα κλάμματα" εξομολογήθηκε η @Dutchess_ στο "Love it"

MissBloom TEAM
doukissa

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του "Super Makeover" μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο "Love It" και συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία την περασμένη Πέμπτη επέστρεψε στη μικρή οθόνη σε ρόλο οικοδέσποινας του The Voice έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, μίλησε τόσο για τον ξαφνικό αυτό ρόλο στα live του μουσικού show όσο και για το νέο της ξεκίνημα στην τηλεοπτική στέγη του ΣΚΑΪ.

"Μου άρεσε η πρόταση αυτή του ΣΚΑΪ γιατί είναι μια ευκαιρία να ανανεωθούμε και χαίρομαι πολύ που βάζουμε το λιθαράκι μας σε αυτή την ανανέωση. Όσοι έρχονται, μετά που φεύγουν, χαμογελούν" δήλωσε αρχικά η Δούκισσα Νομικού, ενώ για τον δικό της ρόλο στο show είπε: "Εγώ είμαι εκεί για να τους δίνω λίγη από την ενέργειά μου, λίγη χαρά. Πρωταγωνιστές της εκπομπής είναι οι experts μας γιατί αυτοί κάνουν όλη τη δουλειά και φυσικά, ο κόσμος που τολμάει και έρχεται και τολμάει βασικά την αλλαγή που αξίζει σε όλους μας".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ