Follow us

Gillian Anderson | Τα αστεία στιγμιότυπα με την Olivia Colman στα γυρίσματα του The Crown

Η ηθοποιός μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Gillian Anderson Splash News/Ideal Image

Αν απολαύσατε τη Gillian Anderson ως Margaret Thatcher στην 4η σεζόν του The Crown, τότε θα λατρέψετε τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram.

Προς τιμήν των γενεθλίων της Olivia Colman, η Anderson μοιράστηκε τρία ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα στα κοινωνικά μέσα. Η Colman υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στις σεζόν 3 και 4 του The Crown.

Loading...

Στην πρώτη εικόνα, οι Colman και Anderson ποζάρουν για μία αστεία selfie. Στη δεύτερη, οι δυο τους γευματίζουν σε ένα τρέιλερ. Στην τρίτη, η Colman κάθεται μόνη της κάνοντας μία γκριμάτσα. "Χρόνια πολλά Queenie 🎂", έγραψε η Anderson στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε. Μπορεί στην πραγματική ζωή, η Thatcher και η βασίλισσα της Αγγλίας να είχαν τις διαφωνίες τους, όμως η Anderson και η Colman φαίνεται να έχουν μία καλή φιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρωταγωνιστές του The Crown μοιράζονται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. Η Emma Corrin, που στην 4η σεζόν υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, δίνοντας έτσι αρκετό υλικό στους φανατικούς της σειράς.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ