Οι Κοσιώνη & Μπακογιάννης για τις αποκαλύψεις της Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη για τη σεξουαλική παρενόχληση και όλα τα νέα

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM TEAM

Η Βίκυ Πρωτογεράκη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από διάσημους σκηνοθέτες

H Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στο "Happy Day" για τη σεξουαλική που δέχθηκε από δύο γνωστούς σκηνοθέτες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως:

"Θα σας πω μια περίπτωση πολύ ενδεικτική, και επειδή ήταν και πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος και είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία στο χώρο, δεν περίμενα να με πάρει 8 το πρωί και να μου πει "κοίτα να σου πω κοριτσάκι, κι εσύ έχεις ξεφύγει, πώς κι έτσι; Πες μου ώρα και που”. Αυτό ήταν σοκαριστικό. Επειδή ήξερα ότι είχα να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο, ο οποίος είχε τότε αρκετή δύναμη, δεν ήθελα να μου κόψει δουλειές και από αλλού και φέρθηκα πολύ ευγενικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ζέτα Δούκα σχολιάζει τις αποκαλύψεις της Τζένης Μπότση

Η Ζέτα Δούκα θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της στην Τζένη Μπότση εν μέσω των αποκαλύψεων για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μιχάλης Κουινέλης μιλάει για την αδυναμία που έχει στην κόρη του

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στο "Σημείο Συνάντησης" και τη Μελίνα Ασλανίδου για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

"Αλλάζει η φάση της ζωής σου, γιατί εκεί που συζητούσες με τον φίλο σου για ποδόσφαιρο και για όλα τα άλλα, έχεις αρχίσει να συζητάς για τη συμπεριφορά των παιδιών. Φίλε πώς βρέθηκα σε αυτή τη φάση; Δεύτερον δε μπορώ να σου περιγράψω τη σχέση, γιατί ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κοσιώνη και Μπακογιάννης γράφουν για τις αποκαλύψεις της Μπότση

Η Τζένη Μπότση εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ κάνοντας αποκαλύψεις για όσα βίωσε από γνωστό πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, πριν από αρκετά χρόνια. Αμέσως μετά τη συνέντευξη, η ίδια η Σία Κοσιώνη έκανε ανάρτηση στο instagram στηρίζοντας τη γενναιότητα της ηθοποιού. "Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Αγγελική Λάμπρη μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Λίγες ώρες μετά την κοινή καταγγελία απέναντι σε πασίγνωστο ηθοποιό, το όνομα του οποίου έχει γίνει ήδη γνωστό, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στον επαγγελματικό της χώρο πριν 11 χρόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής ζωής της Φωτεινής Πετρογιάννη αποκαλύφθηκε και δεν είναι άλλη από τη σχέση που διατηρεί η συνεργάτιδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και μέλος της παρέας του "Pop Up" πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή και ο φωτογραφικός φακός του Yupiii ήταν εκεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr