Follow us

Νίκος Χαρδαλιάς | Τα τρυφερά δημόσια λόγια της συζύγου του, Γιώτας Παναγιωτοπούλου

"Είναι ένας υπέροχος πατέρας"

Νίκος Χαρδαλιάς Γιώτα Παναγιωτοπούλου NDP

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, 1 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εκτός από τις εξελίξεις με τον covid-19, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Νίκος Χαρδαλιάς | Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης του, Ιωάννας

Με αφορμή αυτό, προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της συζύγου του, Γιώτας Παναγιωτοπούλου, που μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πολιτικό. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του ANT1 μεταξύ άλλων:

Γενέθλια για τον Νίκο Χαρδαλιά | Οι ευχές, η ηλικία του και το δημόσιο μήνυμα

"Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτό δεν του επιτρέπει χαλαρές συμπεριφορές. Πρέπει να είναι αυστηρός γιατί έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές, δεν αφήνει κάτι στην τύχη, ποτέ. Είναι ένας εξαιρετικά προστατευτικός άνθρωπος, ένας υπέροχος πατέρας και για αυτό είμαι πάρα πολύ περήφανη γι΄αυτό.

Η καθημερινότητά του στο σπίτι δεν έχει αλλάξει. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειάς μας, τα προβλήματά μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τον βλέπουμε λιγότερο, δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε, αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. (...) Έχει εξαιρετικό χιούμορ, κάτι που εγώ λατρεύω, είναι βαθιά συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα, είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ