Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Η ανακοίνωση του δικηγόρου του για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

"Σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας"

Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του εξέδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά από όσα έχουν προκύψει από τις καταγγελίες των συναδέλφων του την τελευταία εβδομάδα για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία στον χώρο του θεάτρου, και χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανάλογη καταγγελία σε βάρος του, αναφέρει:

Τζένη Μπότση | Συγκλονίζει με τις νέες περιγραφές για το περιστατικό παρενόχλησης

"Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας.

Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου"

Πέτρος Φιλιππίδης | Η ανακοίνωση του δικηγόρου του για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ