Follow us

Ελένη Καστάνη | Έτσι απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Η αντίδραση της ηθοποιού

Ελένη Καστάνη NDP

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube κατέθεσε την άποψη, αλλά και τις εμπειρίες της η Σοφία Μουτίδου σχετικά με τις καταγγελίες που κάνουν πολλοί συνάδελφοί της τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στην άσκηση σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας στο εργασιακό περιβάλλον. Η ίδια λοιπόν μεταξύ όσων αποκάλυψε, αναφέρθηκε και στη δυσάρεστη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη.

Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει | "Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη, μας καταριότανε"

"Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε: "Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;”. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, "τον καρκίνο να φέρεται”, "να ψοφολογήσετε όλοι”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία", είπε μεταξύ άλλων.

Το Happy Day λοιπόν επικοινώνησε με την Ελένη Καστάνη προκειμένου να τοποθετηθεί, με την ίδια να απαντά στον Μιχάλη Πλεμμένο ότι όσα ισχυρίστηκε η Σοφία Μουτίδου δεν ισχύουν. Ακόμη, εξήγησε ότι επειδή τα λεγόμενά της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία. Τέλος, διευκρίνισε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ