Follow us

Marilyn Manson | Απάντησε στις κατηγορίες των πρώην συντρόφων του για κακοποίηση

Η Evan Rachel Wood και άλλες γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις στο παρελθόν τον κατηγορούν ότι τις κακοποιούσε.

Marylin Manson Splash news/Ideal Image

Την 1η Φεβρουαρίου, η ηθοποιός Evan Rachel Wood αποκάλυψε ότι υπέφερε "φρικτή κακοποίηση για χρόνια” και ότι είχε "χειραγωγηθεί ψυχολογικά” από έναν πρώην σύντροφό της. Μέσα από μια ανάρτησή της στο instagram έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα αυτού του άντρα, που δεν ήταν άλλος από τον Brian Warner, που είναι περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Marilyn Manson.

Loading...

Στη συνέχεια άλλες τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον τραγουδιστή για παρόμοιες ενέργειες. Ανάμεσά τους η Rose McGowan, πρώην αρραβωνιαστικιά του Marilyn Manson και μία από τις πρώτες ηθοποιούς που κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του Harvey Weinstein, ξεκινώντας το κίνημα #MeToo, που δήλωσε μέσω Twitter τη συμπαράστασή της στην Evan Rachel Wood: "Αφήστε την αλήθεια να βγει. Αφήστε την επούλωση να ξεκινήσει", έγραψε.

Τώρα, ο ίδιος ο Manson σπάει τη σιωπή του και παίρνει θέση στη δημόσια διαμάχη.

Loading...

"Προφανώς η τέχνη και η ζωή μου έχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα προσελκύσει διαμάχες, αλλά οι πρόσφατες κατηγορίες εναντίον μου αποτελούν τρομακτικές στρεβλώσεις της πραγματικότητας", αναφέρει σε δημοσίευσή του στο instagram. "Οι προσωπικές σχέσεις μου ήταν πάντα εντελώς συναινετικές, με συντρόφους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Ανεξάρτητα από το πώς ή για ποιο λόγοι άλλοι σήμερα επιλέγουν να παρερμηνεύσουν το παρελθόν, είναι η αλήθεια", καταλήγει.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, η δισκογραφική εταιρεία Loma Vista Recordings δήλωσε ότι σταματά τη συνεργασία τους "υπό το φως αυτών των ενοχλητικών ισχυρισμών".

Μέχρι σήμερα, ο τραγουδιστής δεν αποτελεί επίσημα αντικείμενο ποινικής δίωξης.

Φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ