Follow us

Shakira και Gerard Piqué | Έχουν και οι δύο γενέθλια

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, με μια δεκαετία διαφορά.

Shakira Gerard Piqué Splash News /Ideal Image

Η Κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια Shakira και ο σύντροφός της, o Ισπανός ποδοσφαιριστής Gerard Piqué όχι μόνο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα, αλλά στις 2 Φεβρουαρίου γιορτάζουν επιπλέον και την επέτειο της επισημοποίησης της σχέσης τους.

Μπορεί να γεννήθηκαν την ίδια μέρα, τους χωρίζει όμως μια δεκαετία, αφού εκείνη κλείνει τα 44 κι εκείνος τα 34. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του τραγουδιού Waka Waka που ήταν ο ύπνος του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική. Η Shakira θυμάται ακόμα τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν: "Με πλησίασε και είπε: θα κερδίσω αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά θα σε προσκαλέσω σε ένα ρομαντικό δείπνο”", έχει πει σε συνέντευξή της. Και έτσι έγινε. Αλλά κι ο Piqué έχει παραδεχτεί ότι εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο που κέρδισε η Ισπανία άλλαξε τη ζωή του: "Κέρδισα τον πιο σημαντικό τίτλο της καριέρας μου και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Όταν επέστρεψα από τη Νότια Αφρική ήμουν ένας άλλος", έχει δηλώσει.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί αλλά έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Milan και τον Sasha που είναι σήμερα αντίστοιχα 7 και 5 ετών. Παρόλο που σ' αυτή τη δεκαετία της σχέσης τους έχουν κατά καιρούς υπάρξει δημοσιεύματα για επικείμενο χωρισμό -όπως το 2012 όταν γινόταν λόγος για παράλληλη σχέση του Piqué με το μοντέλο Bar Raffaeli ή το 2017 όταν ήθελαν τη Shakira να έχει απιστήσει- οι δυο τους δεν έχουν απαντήσει ποτέ στις φήμες, αλλά περιορίζονται να δημοσιεύσουν τακτικά κοινές φωτογραφίες τους στα social media, όπως αυτές:

Loading...

Κεντρική φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ