Follow us

Έλλη Κοκκίνου | Το δημόσιο μήνυμά της για τις καταγγελίες της κουμπάρας της, Τζένης Μπότση

"Τα σέβη μου".

Κοκκίνου

Πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, η Τζένη Μπότση δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα κείμενο, με το οποίο η ίδια μαζί με την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά | Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο

Λίγες μέρες μετά, η ηθοποιός καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μίλησε στη Σία Κοσιώνη για τα όσα έζησε πριν από αρκετά χρόνια σε οντισιόν με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά "χρησιμοποιούσε τα όνειρα μας για να μας εξευτελίσει". Μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε στην εν λόγω οντισιόν είπε: "Μου ζητήθηκε να φοράω φούστα. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα πολύ κοντά μου και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοικανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, έκλαιγα. Ήμουν 22 ετών".

Τζένη Μπότση | Συγκλονίζει με τις νέες περιγραφές για το περιστατικό παρενόχλησης

Την υποστήριξή της στην κουμπάρα της θέλησε να δείξει η Έλλη Κοκκίνου. Ανέβασε λοιπόν ένα στιγμιότυπο από την εν λόγω συνέντευξη στο Instagram και έγραψε, αναφερόμενη στην Τζένη Μπότση, η οποία έχει βαφτίσει το γιό της, Αλέξανδρο: "Τελικά ούτε εσύ ήξερες πόσο θάρρος έχεις! Τα σέβη μου νονά μας".

Δες την ανάρτησή της:

Έλλη Κοκκίνου | Το δημόσιο μήνυμά της για τις καταγγελίες της κουμπάρας της, Τζένης Μπότση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ