Follow us

Έλενα Ακρίτα | Η απάντησή της στην ανακοίνωση του Δημήτρη Λιγνάδη

Ύστερα από την ανάρτηση της δημοσιογράφου για τη φημολογούμενη παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Έλενα Ακρίτα

Σήμερα το μεσημέρι, η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε ότι η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Έλενα Ακρίτα | "Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη"

Παρά το γεγονός ότι η ίδια ξεκαθάρισε ότι οι πληροφορίες της προέρχονται από αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές, ο κος. Λιγνάδης διέψευσε την είδηση λέγοντας: "Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία".

Η δημοσιογράφος απάντησε και πάλι μέσω Facebook, επιμένοντας ότι το ρεπορτάζ της είναι διασταυρωμένο. Πιο συγκεκριμένα είπε: "Ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπαρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγναδη και συνεπώς δεν ‘τον παραιτούν’ όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη. Αν όμως υπάρχουν και δεν ‘τον παραιτούν’ τότε η πράξη της Μενδωνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα. Επιμένω ότι το ρεπορταζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο".

Δες την ανάρτησή της:

Ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν...

Posted by Elena Akrita on Tuesday, February 2, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ