Follow us

O Γιώργος Καπουτζίδης για την Αγγελική Λάμπρη, η Μιμή Ντενίση για την κακοποίηση και όλα τα νέα

Survivor | Η ανατροπή στη ψηφοφορία που επιβεβαιώνει τα spoiler

Yupi Collage

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για όλα

O Γιώργος Καπουτζίδης για την Αγγελική Λάμπρη, η Μιμή Ντενίση για την κακοποίηση και όλα τα νέα

O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" για τη σειρά την οποία γράφει και αποκαλύπτει ποιο θα είναι το περιεχόμενό της ενώ σημειώνει ότι σκοπεύει να τη δώσει και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεναριογράφος ανέφερε πως " γράφω μία κωμική σειρά, νιώθω πολύ χαρούμενος με αυτό που γράφω. Δεν έχω υπάρξει καλύτερος σεναριογράφος από ότι αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό. Νιώθω πως έχω εξελιχθεί σα σεναριογράφος, γράφοντας αυτό. Ωρίμασα και έχω μια διαφορετική τόλμη, γνώση και εμπειρία, γιατί δεν έχω το άγχος να γεμίσω μια σελίδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ανατροπή στη ψηφοφορία που επιβεβαιώνει τα spoiler

survivor

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αντιμετώπισουν μια ιδιαίτερη δοκιμάσια, ώστε να ψηφιστεί ο δεύτερος και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι τα κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη φορά και έτσι οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμη συμπαίκτριες τους προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χριστίνα Σαμπανίκου: "Δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε παραπάνω το μάτι στην κλειδαρότρυπα"

Η Χριστίνα Σαμπανίκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου για ένα περιστατικό βίωσε από έναν σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως "κατέβηκε κάποια στιγμή από τη σκηνή, κάθισε στις θέσεις του κοινού, στο σκοτάδι, στις πίσω σειρές και συνέχισε… Έκανε ότι έκανε, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε παραπάνω το μάτι στην κλειδαρότρυπα. Δόθηκε η ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο μέσα μας και να αρχίσει λίγο να σπάει το απόστημα που βρίσκεται παντού. Στον καλλιτεχνικό χώρο, στον πολιτικό, στον δημοσιογραφικό" πρόσθεσε η ηθοποιός στην ΕΡΤ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Διάλειμμα χαλάρωσης για τον Βασίλη Κικίλια

Κικίλιας Μπαλατσινού

Με τις υποχρεώσεις του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να είναι ιδιαίτερα αυξημένες το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Κικίλιας βρήκε χρόνο για μερικές στιγμές χαλάρωσης από το βεβαρυμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα.

Ο υπουργός Υγείας αφιέρωσε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του στη σωματική του άσκηση και πριν μερικές ημέρες εθεάθη με αθλητική περιβολή και φορώντας μάσκα, να απολαμβάνει ένα χαλαρό τρέξιμο, το οποίο συνδύασε και με τη βόλτα του αγαπημένου του τετράποδου, στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μιμή Ντενίση: "Δεν είχα ιδέα σε ποιο σημείο κακοποίησης είχαν φτάσει τα πράγματα"

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, δηλώνοντας πως τα τελευταίια περιστατικά βίας της προκαλούν θλίψη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως η κοινωνία έχει αλλάξει, ενώ παράλληλα είπε χαρακτηριστικά πως:

"Ζούμε μια διαφορετική πραγματικότητα και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, έχει χάσει το τρένο. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός, είναι μια αλλαγή κοινωνική σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τα στόματα και αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει. Πάρα πολλά πράγματα εγώ ομολογώ ότι δεν τα περίμενα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

O Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για την Αγγελική Λάμπρη

tin-efere-ston-skai-o-kapoutzidis-se-poio-kanali-ekleise.w_hr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και για την ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως:

"Καταρχάς θέλω να πω πως τη θαυμάζω απεριόριστα τη συγκεκριμένη γυναίκα, της έστειλα και μήνυμα αμέσως όταν έμαθα αυτήν την εξομολόγηση. Είναι από τα σημαντικότερα πρότυπα που μπορεί να έχει ένα νέο κορίτσι σήμερα. Νιώθω ότι οι γυναίκες πρέπει να ενωθούν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ