Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η Τζένη Μπαλατσινού κινδύνευσε πάρα πολύ στη γέννα

Για το τάμα της Τζένης Μπαλατσινού και το κίνδυνο για την υγεία της κατά τη διάρκεια της γέννας μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ NPD

Αναφορά στην Τζένη Μπαλατσινού έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, η οποία μάλιστα μίλησε για το τάμα που έκανε η σύζυγος του υπουργού υγείας η οποία κινδύνευσε κατά τη διάρκεια της γέννησης του τέταρτου παιδιού της.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή μίλησαν για το τάμα που έχει κάνει η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή τις δυσκολιες που αντιμετώπισε στη γέννα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε ότι η 50χρονη κινδύνευσε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της γέννας.

Είπε συγκεκριμένα η Τσιμτσιλή:

"Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. Μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει καλά ότι όντως η Τζένη κινδύνευσε πάρα πολύ, έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια για τη Τζένη Μπαλατσινού:

"Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, που πιστεύει εννοώ στο Θεό, και έχει κάνει και δουλειά με τον εαυτό της, όλα πήγαν καλά και δεν είναι τυχαίο που θέλει να εκπληρώσει το τάμα της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα, φυσικά και στους δύο και στο παιδάκι τους".

"Νιώθω ευγνωμοσύνη, είμαστε όλοι υγιείς στο σπίτι μας"

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ήρθε στη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά πήρε εξιτήριο πολύ αργότερα, στις 12 Ιανουαρίου.

Η ίδια δήλωσε για τη γέννα της δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη της που όλα πήγαν καλά:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου", είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού. Σε νέα της δήλωση στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη η Τζένη είπε χαρακτηριστικά: "Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς".

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος της Τζένης Μπαλατσινού, Παντελής Τρομπούκης, δήλωσε: "Ανήμερα τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό σωματικού βάρους 3,5 κιλών. Είχαμε, η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία, στη φάση των τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό παρέμεινε λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς, είναι καταξιωμένοι άνθρωποι και οι δύο, τους γνωρίζουμε όλοι, αλλά είναι ένα μοναδικό ζευγάρι με γνώμονα την αγάπη, τη συντροφικότητα και τη δύναμη που τους διέπει. Είναι εντυπωσιακό πόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον ουσιαστικά! Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το νέο τους μέλος, το αγοράκι τους. Κάθε ευτυχία και, πάντα, δύναμη που τους διακρίνει".

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ