Follow us

Χριστίνα Πολίτη | Όσα είπε η δημοσιογράφος (vid)

Οι σημερινές δηλώσεις της.

Χριστίνα Πολίτη NDP

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα είχε το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, η Χριστίνα Πολίτη. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα του "Πρωινό" όσα του μετέφερε η δημοσιογράφος:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 19 του από καθηγητή της Δραματικής Σχολής

"Μιλήσαμε πριν από λίγο με τη Χριστίνα Πολίτη και θα μεταφέρω τι ακριβώς μας είπε, γιατί είναι η Χριστίνα πρόσωπο των ημερών και πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι άνθρωποι εκούσια ή ακούσια, χωρίς να το επιλέξουν, κάνουν μια επιλογή ζωής και μοιραία βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, χωρίς να το θέλουν.

Εδώ πρέπει να πω ότι είναι άνθρωποι με ψυχές και υπάρχουν και ανήλικα παιδιά και πρέπει να το προστατέψουμε. Η Χριστίνα Πολίτη είπε: "Είμαι εξουθενωμένη με όλο αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ άλλο την ανθρωποφαγία".

Αυτές είναι οι δύο φράσεις της Χριστίνας και είναι απόλυτο φυσιολογικό. Φαντάσου κοιμάται καλά η γυναίκα αυτή; Είναι πιεσμένη! Είπε δεν μπορώ άλλο την ανθρωποφαγία και είναι αντιληπτό. Και είπε η συγγνώμη αφορά γενικά και δεν αφορά ούτε τη μία ούτε την άλλη πλευρά. Δεν αφορά ούτε εσένα που με κατήγγειλες, ούτε εμένα που με καταγγέλεις ότι σου έχω κάνει κάτι."

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ